Gaz ha a 8 eves kishugommal egy szobaba vagyunk? 14/F
Gaz ha a 8 eves kishugommal egy szobaba vagyunk? 14/F; Nem egy agyba, csak egy szobaba!!!!!!!!!
Nem vagyunk tul gazdagok se szegenyek, ink kozepesek, a haz se kicsi, csak a felosztas ugy van hogy egy nagy szoba es egy nagy nappali+ konyha+furdo+pince+egy nagy udvar. Ha majd egyszer baratnom lessz, akkor mit tegyek?
14/F
Nincs lehetoseg kulon szobara. Am engem nem nagyon zavar, de megse jo:(
Am mar beszeltem a szuleimmel de nincs lehetoseg:(((
Szerintem egy kamaszkorú fiút összezárni egy lány testvérrel nem egészséges. Már csak azért sem, mert egész éjjel áll a cerkája, a kishug meg ezt nézze? A többiről nem is beszélve.
Függönnyel el lehet választani a két ágyat, nem kerül semmibe. Egy légtér, de mégsem egymást bámuljátok. Ha meg már bnőd is lesz és hozzátok mentek, akkor nyilván arra az időre a kishugit mama elviszi a játszótérre, vagy kiengedi az udvarra levegőzni.
Azt írod, nagy a szobátok, akkor ajánlom azt a megoldást, amit az én szüleim alkalmaztak. Nekem 3 évvel idősebb a bátyám, és kb 13 éves koromig egy szobában voltunk (ő ugye akkor már 16 volt).
A szoba egyik falánál volt az én ágyam, a szemközti falnál meg az övé (tehát jó távol egymástól). Volt egy szekrénysorunk (gondolom nektek is van, ruháknak, játékoknak), és az a szekrénysor a szoba közepén volt, az ágyakkal párhuzamosan. Elsőre talán furán hangzik, de így a szekrénnyel nagyon jól ketté lehetett választani a szobát. A szoba végében kb egy ajtónyi hely maradt (az volt az átjáró), oda raktunk fel egy függönyt, és így még a bejárat is egy kicsit el volt választva.
Egy légtér volt, de a szoba egyik feléből egyáltalán nem lehetett átlátni a másikba. Mindegyikünk térfelén volt külön íróasztal, éjjeliszekrény, a saját cuccaink, és a középen lévő szekrény elemeit úgy forgattuk, hogy nekem is, neki is jusson polcos/rakodós rész.
Nem tudom nálatok megoldható-e, illetve mennyire vevők rá a szüleid, nekünk nagyon jó volt így.
Ha lesz barátnőd, pár évig még nem kellene nálad aludnia (hiszen még csak 14 vagy), később pedig mehettek hozzájuk, vagy egy-egy éjszakára biztos el lehet intézni nálatok is.
Előzőeknek igaza van, pár év múlva elég gáz lesz mindkettőtöknek. Itt egy link:.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/youth_room/tools/youth_rooms_ideas#/20111_yors04a_01
Ha megoldható így is elválaszthatjátok a szobát. :)Ja és ha a barátnő is ott lesz akkor egy kulcs nemárt azért hogy senki ne nyisson be. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!