Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gaz ha a 8 eves kishugommal...

Gaz ha a 8 eves kishugommal egy szobaba vagyunk? 14/F

Figyelt kérdés

Gaz ha a 8 eves kishugommal egy szobaba vagyunk? 14/F; Nem egy agyba, csak egy szobaba!!!!!!!!!

Nem vagyunk tul gazdagok se szegenyek, ink kozepesek, a haz se kicsi, csak a felosztas ugy van hogy egy nagy szoba es egy nagy nappali+ konyha+furdo+pince+egy nagy udvar. Ha majd egyszer baratnom lessz, akkor mit tegyek?

14/F

2011. aug. 28. 12:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem mond meg a szüleidnek hogy neked is kell egy kis magán szféra,és költözzön át a hugod hozzájuk.Vagy valahogy átalakítjátok a házat ha van rá keret és megvan oldva.
2011. aug. 28. 13:05
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát ez biztos elég kényelmetlen neked, és pár év múlva már a húgodnak is az lesz. :S Szerintem szólj a szüleidnek erről és kérdezd meg hogy nem e lehetne megoldani valahogy egy külön szobát.
2011. aug. 28. 13:46
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Még nem az! Ha barátnőd lesz akkor majd hozzá mentek . De ha feszengsz akkor beszélj a szüleiddel !
2011. aug. 28. 14:37
 4/16 A kérdező kommentje:

Nincs lehetoseg kulon szobara. Am engem nem nagyon zavar, de megse jo:(

Am mar beszeltem a szuleimmel de nincs lehetoseg:(((

2011. aug. 28. 14:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtatok múlik, hogy gáz-e. Akkor kell különválasztani az ellenkező nemű testvéreket, ha egyiküket zavarni kezdi az, hogy egy szobába vannak. Nem függ a kortól!
2011. aug. 28. 15:11
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
én 15 éve egy szobában lakok a 6 évvel idősebb testvéremmel. költözzön a kishúg a szülőkhöz? és akkor a szülők magánszférájával mi lesz? szerintem több "intim" pillanatuk van, mint a kérdezőnek. ki lehet bírni, vannak akik 3-an 4-en élnek egy szobában. :)
2011. aug. 28. 17:04
 7/16 anonim ***** válasza:
és esetleg a pincében nem lehetne neked kialakitani egy külön szobát?
2011. aug. 28. 19:36
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kamaszkorú fiút összezárni egy lány testvérrel nem egészséges. Már csak azért sem, mert egész éjjel áll a cerkája, a kishug meg ezt nézze? A többiről nem is beszélve.

Függönnyel el lehet választani a két ágyat, nem kerül semmibe. Egy légtér, de mégsem egymást bámuljátok. Ha meg már bnőd is lesz és hozzátok mentek, akkor nyilván arra az időre a kishugit mama elviszi a játszótérre, vagy kiengedi az udvarra levegőzni.

2011. aug. 28. 22:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, nagy a szobátok, akkor ajánlom azt a megoldást, amit az én szüleim alkalmaztak. Nekem 3 évvel idősebb a bátyám, és kb 13 éves koromig egy szobában voltunk (ő ugye akkor már 16 volt).

A szoba egyik falánál volt az én ágyam, a szemközti falnál meg az övé (tehát jó távol egymástól). Volt egy szekrénysorunk (gondolom nektek is van, ruháknak, játékoknak), és az a szekrénysor a szoba közepén volt, az ágyakkal párhuzamosan. Elsőre talán furán hangzik, de így a szekrénnyel nagyon jól ketté lehetett választani a szobát. A szoba végében kb egy ajtónyi hely maradt (az volt az átjáró), oda raktunk fel egy függönyt, és így még a bejárat is egy kicsit el volt választva.

Egy légtér volt, de a szoba egyik feléből egyáltalán nem lehetett átlátni a másikba. Mindegyikünk térfelén volt külön íróasztal, éjjeliszekrény, a saját cuccaink, és a középen lévő szekrény elemeit úgy forgattuk, hogy nekem is, neki is jusson polcos/rakodós rész.

Nem tudom nálatok megoldható-e, illetve mennyire vevők rá a szüleid, nekünk nagyon jó volt így.

Ha lesz barátnőd, pár évig még nem kellene nálad aludnia (hiszen még csak 14 vagy), később pedig mehettek hozzájuk, vagy egy-egy éjszakára biztos el lehet intézni nálatok is.

2011. aug. 29. 11:55
 10/16 anonim ***** válasza:

Előzőeknek igaza van, pár év múlva elég gáz lesz mindkettőtöknek. Itt egy link:.ikea.com/hu/hu/catalog/categories/departments/youth_room/tools/youth_rooms_ideas#/20111_yors04a_01

Ha megoldható így is elválaszthatjátok a szobát. :)Ja és ha a barátnő is ott lesz akkor egy kulcs nemárt azért hogy senki ne nyisson be. ;)

2011. aug. 29. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!