Külön szobába tegyem az ikreket vagy ne?
Én is egy szobába tenném őket, egyszerűbb lesz a dolgod etetésnél, pelusozásnál. Gondolj bele, egyszerre 3 szobába nem tudsz rohanni, így legalább látod, hogy az egyiküknek pl. csak a cumi kell, de a másik babát pelusozni kell.
Ha nagyobbak lesznek, úgyis kialakul bennük a "saját kuckó" iránti igény, akkor majd külön mehetnek.
Drága lányaim is egybe voltak (szintén hárman vannak).
Mókás volt, mikor egyszerre sírtak. Azt se tudtam, hogy melyik leányzóhoz szaladjak. Volt, hogy mire megnyugtattam az egyiket, rázendített a másik. Ez különösen jó volt, mikor egymást felkeltették vagy 'felverték'.
Legtöbbször egyedül voltam rájuk. Mivel hamar elfogyott a tejem, így tápszert kaptak. Ha egyszerre voltak éhesek elég nehéz volt a feladatot megoldani.
Engem alapból frusztrál, ha sírtak (de kit nem?!), így sokszor velük sírtam az elején.
Most 5 évesek és különszobájuk van. Ha az elején is így lett volna, akkor fogalmam sincs, hogy mi lett volna velem ... Így is hulla voltam. Néha nap, azt hittem, hogy sosem jön el az éjszaka ... :D
Gratulálok az ikrekhez. Sok boldogságot, jó egészséget és könnyű szülést.
Az én fiaim csak ketten vannak, de külön vannak pár hónapja, 14 hósak.
Egyszerűen ha együtt vannak, folyton felébresztik egymást, ha az egyik rázendít, akkor a másik is felébred. Van hogy még így is, hogy külön vannak. Sajnos még mindig sokat ébrednek éjjel, szopiznak is még, ha egyszerre kelnek, akkor apa is kel sajnos. Bár őt általában éjjel nem fogadják el, van az üvöltés amíg át nem tudom venni.
Én egybe tenném őket az elején, aztán alakul. Amint elérkezik nálunk is az,hogy csak mondjuk 1x kelnek a fiúk, egy szobába teszem őket én is, de addig marad ez a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!