Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Verték már el a talpad?

Verték már el a talpad?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy kérdés erről,Mennyire alkalmazzák,alkalmazták ezt a nevelési módot?

Szerintem egy nagyon barbár módja a "nevelésnek".

Kort,nemet írjatok.

2011. aug. 27. 13:38
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

20,azt mondják fájdalmas.

Én is kipróbáltam,és tetszett,bár az biztos,hogy nagyon fáj.De függ attól is,hogy mivel kapod.Övvel is fáj,de lovaglópálcával pláne!Meg attól is hogy hova.A sarok rövid ideig,de nagyon,a talpon sokáig.

2012. jan. 2. 18:51
 22/31 anonim válasza:
szerintem jobban fáj mint minden más amit ismerek. Igen a talp közepén meg a lábujjakon jobban fáj mint a sarkamon.
2012. jan. 12. 15:12
 23/31 anonim ***** válasza:
tetszett? :O mazochista vagy??
2012. jan. 12. 22:38
 24/31 anonim ***** válasza:
barbi13x: írtál privit, hogy ezt neked írtam-e. Nem, a kérdezőtől kérdeztem, ő írta, hogy tetszett neki.
2012. jan. 13. 14:50
 25/31 A kérdező kommentje:

kicsit...

Nem olyan durván,közepes erősen pálcával,vagy erősen vékony bőrövvel,esetleg vezetékkel.A legjobban a sarkamon szeretem,de ott csak pálcával élvezetes,és jó sok jó erősen,kikötött lábbal.

De az is tetszik,amikor a másokét verik.

De más nem érdekel.

2012. jan. 15. 16:39
 26/31 anonim ***** válasza:

"Én is kipróbáltam,és tetszett,"

Ha igaziból, durván kaptál volna a talpadra, mint én, akkor nem tetszene, sztem :D

2012. jan. 26. 12:01
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam gyerekként a talpamra büntetésből nem is egyszer. Jobban fájt, mint a fenekelés, de nem éreztem olyan megszégyenítőnek, mint meztelen fenékre kapni.
2012. febr. 19. 15:11
 28/31 A kérdező kommentje:

Hány éves lehettél?

Én is jobban örültem volna, ha a tasli helyett azt kapok. :D

2012. márc. 13. 15:00
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Hány éves lehettél? "

Még általánosba jártam, 11 éves kortól lehetett, amikor már szégyelltem levenni a nadrágomat meg a kisgatyámat mások előtt, és hisztiztem, hogy nem akarom, ezért fenekelés helyett a talpamra kaptam a fenyítést, ahhoz csak a zoknimat kellett levetnem.

2012. márc. 15. 14:36
 30/31 Anikóóóóó válasza:
100%
Én is 11 éves korómtól fogva kaptam renszeresen a talpamra. Hogy mennyire fáj azt csak az tudja megmondani aki ezt tapasztalta, de szerintem jobb mint a pofon.
2012. márc. 16. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!