Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hetes vagyok, engem vertek...

29hetes vagyok, engem vertek at csunyán vagy tényleg igy van? Azt mondták, hogy hiába fogadok orvost a terhesség alatti vizsgálatokra ugysem szülhetek nála, mert ügyeleti idön kivül nem jöhetnek be a korházba!

Figyelt kérdés
csak akor van rá mod ha pl.20.-ára vagyok kiirva a doki 19.-én ügyel meginditja a szülést!( az orvos mondta)ja szekszárdra járok!
2008. dec. 5. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt jobb megbeszélned a dokival.Amikor bejött a vizitdíjas dolog ez tényleg így volt sok helyen,de azóta sztem megváltozott.Én tavaly Miskolcon szültem és a dokim a kiírt napomon ment szabira,én 29 hetesen mondtam neki,hogy nála akarok szülni.A szülésre is hamar beért és a bent töltött 7 nap alatt mindíg megnézett,varratot szedett.
2008. dec. 5. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kórháza válogatja! Nálunk pár hónapja kitalálták, hogy nem lehet szülésznőt fogadni, erre most kb. 1 hete felhívott a szülésznőm, hogy mégis bejöhetnek. Szóval hallottam már olyan kórházról, ahol a dokit nem lehet fogadni, illetve csak akkor jöhet be, ha előző nap nem ügyel.

Ha tényleg a doki mondta ezt neked, akkor elhiheted neki! Ő tudja a legjobban!

32 hetes kismama

2008. dec. 5. 13:13
 3/6 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen,maj azért még 1szer rákérdezek jövö héten ugyis megyek hozzá!mindenkinek szép napot es boldog egészséges babavárást,babázást!
2008. dec. 5. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én Nagykanizsáról költöztem ide szekszárdra,és nagykanizsán is ugyan így működik.Tegnap voltam az új védőnőmnél és ő is ezt mondta nekem,hogy nincs sok értelme fogadni mert ügyeleti időn kívül nem jöhet be a doki.Tehát elég nagy szerencse kell hozzá hogy pont akkor induljon be a szülés mikor ő ügyel!Én amondó vagyok a szülést meg csak akkor indítsa meg ha már nagyon muszály,inkább bízzuk a természetre!
2008. dec. 5. 17:09
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy,hát en sem akarnám hogy meg legyen inditva szülés,majd akkor bujjon ki a kisfiam ha ö akarja!de közben félek is nehigy rossz kezekbe kerüljünk van 1-2 orvos akitöl tartok de még a nevüket se tudom csak a rossz hirüket!azért bizzunk a legjobbakban!hány hetes vagy?(utuolso válaszado?)
2008. dec. 5. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:

28 hetesek vagyunk!

A minap voltam bent a szülészeten,és eléggé megrémisztett a látvány....Hát mit mondjak,le van pukkanva a szülészet,elég rendesen.

2008. dec. 8. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!