Verték már el a talpad?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy kérdés erről,Mennyire alkalmazzák,alkalmazták ezt a nevelési módot?
Szerintem egy nagyon barbár módja a "nevelésnek".
Kort,nemet írjatok.
2011. aug. 27. 13:38
1/31 anonim válasza:
Szerintem maga a verés,a testi fenyíték egy nagyon durva,barbár dolog önmagában.
2/31 anonim válasza:
nem,sőt engem még meg sem ütöttek...a szüleim nem hívei a verésnek!!szerencsémre :) 15L
3/31 anonim válasza:
Nem.
Olyan előfordult, hogy kaptam egy-egy anyait, de azt is ritkán, és olyan esetben amikor tényleg megérdemeltem.
19L
5/31 anonim válasza:
Ott ahol a gyerekverés bevett szokás, ott az asszonykövezés is. Mindenki nézzen magába.
9/31 anonim válasza:
nem de engem nem is szoktak verni bár most hogy beléptem ebbe a korba egyre több pofont kapok xD de csak anyámtól apám mindig csak mondja hogy nem szeretnék több ilyet hallani (mármint anyámtól hogy mit csináltam) xD
14/L
10/31 anonim válasza:
Hát én válaszoltam arra a kérdésre eléggé beolvastam az illetőnek.Már megijedtem hogy megint ő feszegeti ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!