Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vertek már át Tesz-Veszen v....

Vertek már át Tesz-Veszen v. Vaterán? Mit tudtál tenni?

Figyelt kérdés
Babakocsit vettem, tudtam, hogy használt, de a képeken nem látszott, hogy ki van szakadva a pakolós része, valamint az egyik fogantyúja. Így azért sokallom a kifizetett összeget, mert ezeket javíttatnom kell.
2010. máj. 21. 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy, több, mint 50 000 Ft-os telefont akartam venni, újonnan. Karácsonyi ajándék lett volna, de az illető háromszori egyeztetésre sem jött el, így majdnem nem lett semmi a fa alatt. Kiderült, eladta már máshol. Nagyon mérges lettem, legalább szólt volna és nem 24.-én délelőtt kellett volna az üzleteket hívogatni, hogy van-e ilyen telefon raktáron és elvihetem-e aznap. Gondolkodtam, hogy perre viszem a dolgot, ugyanis ő köteles átadni a terméket. De nem vagyok ilyen pereskedő alak, így egy negatívval lerendeztem magamban a dolgot, és persze többet látni nem akarom!
2010. máj. 21. 14:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
postán kaptad? eladónak jelezted már a problémádat?
2010. máj. 21. 14:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen ma kaptam meg postán, de nem úgy néz ki, mint ami út közben sérült meg. Még nem sikerült utolérnem telefonon. Eddig nagyon kedves, kommunikatív partner volt. Nem tudom mit gondoljak.
2010. máj. 21. 14:41
 4/14 Victory82 ***** válasza:
Szia!Én pont most vagyok hülye helyzetben!Április végén rendeltem anyák napjára egy ledes órát,fel is adtam az árát.Leírtam,hogy mikorra szeretném és hogy csak fehér színben érdekel.Erre tegnap kaptam meg,majdnem egy hónap után és narancssárgát.Minden nap írtam a pasinak,egyszer beszéltünk is,de tisztára hülyének néz.Tegnap írtam neki,hogy vagy a 2000Ft-ot vissza vagy kicseréli fehérre.Azóta nem értem el és nem ír vissza.Jövő anyák napjára talán megoldódik a dolog!További szép napot!Viki.
2010. máj. 21. 14:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

SZia! Semmit nem tudsz tenni. CSak bízol benne, hogy az eladó visszaveszi. (de sztem ez csak nagy ritkán fordul elő). Vagy ha nem, feljelentheted. lehet az is elég, hogy megemlíted a pereskedést, és visszaadja. Más ötletem sajnos nekem sincs.

Engem csak egyszer vertek át eddig. Ruhacsomagot rendeltem. A képeken nem látszódott, hogy bármi baja lenne a ruháknak, és az eladó sem jelezte. Ha jól emlékszem, 15 db-os volt, de csak egy poló volt benne, ami nem volt foltos. És persze kimosni sem lehetett. És még az eladó volt felháborodva, hogy mit képzelek én, mikor volt egy címkés naci is a csomagban. Csak azt is elfelejtette megemlíteni, hogy ez a címkés naci, amit újnak hirdetett, turkálós címe volt (H&M gatya 900 Ft-os?! címke, ráadásul nem is a cég jelzésével), és látszott is hogy használt volt, na meg a tintafoltok rajta... és még sorolhatnám.

De utána visszanéztem az érékeléseit, párszor már eljátszotta ezt, hogy foltosakat árult hibátlanként. Azóta csak onnan rendelek, licitálok, ahol az értékelések között ilyen nem fordult elő.

Tudom, ez nem akkora összeg, mint a Tiéd, de akkor is bosszantó.

2010. máj. 21. 14:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Mi a kisfiamnak vettünk egy babatornázót húsvétra:

azt írta a nő, hogy a Brendonban vették, de nem használták, mert kaptak egy ugyanolyant. Fényképek alapján tökéletes volt, 5000-ért meg is vettük. Aztán mikor megkaptuk, kiderült, hogy nem működik a pillangó rajta (zenélnie, forognia kellett volna a termék leírás szerint. Aztán belenéztünk és láttuk, hogy meg van mókolva házilag, cellux, meg miegyéb van benne, az elem belefojva, szóval kiborultunk az egészen. Aztán elvittük szerelőhöz, de sajnos nem tudta megjavítani. Írtam a nőnek, hogy csalódtunk - és még ő volt felháborodva, letagadta az egészet. Undorító!

2010. máj. 21. 15:07
 7/14 Victory82 ***** válasza:
100%
Szia!14:41-es vagyok.Most írt nekem a pasi,hogy ajándékba küldi a fehér órát,amit eredetileg szerettem volna.Válaszoltam neki,hogy amint küldi a fehéret,visszaküldöm neki a narancssárgát,szerintem így korrekt.
2010. máj. 21. 15:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked legalább megoldódott, bár anyáknapja már rég elmúlt...
2010. máj. 21. 16:31
 9/14 Victory82 ***** válasza:
Szia!Majd akkor hiszem el,ha a kezemben van az óra!Az tuti,hogy ettől az eladótól többet nem rendelek semmit!
2010. máj. 21. 16:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig szerencsém volt nagyjából. Remélem eléred az eladót. Valamit tennie kell, ha nem akar negatívat kapni....
2010. máj. 21. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!