Vertek már át Tesz-Veszen v. Vaterán? Mit tudtál tenni?
SZia! Semmit nem tudsz tenni. CSak bízol benne, hogy az eladó visszaveszi. (de sztem ez csak nagy ritkán fordul elő). Vagy ha nem, feljelentheted. lehet az is elég, hogy megemlíted a pereskedést, és visszaadja. Más ötletem sajnos nekem sincs.
Engem csak egyszer vertek át eddig. Ruhacsomagot rendeltem. A képeken nem látszódott, hogy bármi baja lenne a ruháknak, és az eladó sem jelezte. Ha jól emlékszem, 15 db-os volt, de csak egy poló volt benne, ami nem volt foltos. És persze kimosni sem lehetett. És még az eladó volt felháborodva, hogy mit képzelek én, mikor volt egy címkés naci is a csomagban. Csak azt is elfelejtette megemlíteni, hogy ez a címkés naci, amit újnak hirdetett, turkálós címe volt (H&M gatya 900 Ft-os?! címke, ráadásul nem is a cég jelzésével), és látszott is hogy használt volt, na meg a tintafoltok rajta... és még sorolhatnám.
De utána visszanéztem az érékeléseit, párszor már eljátszotta ezt, hogy foltosakat árult hibátlanként. Azóta csak onnan rendelek, licitálok, ahol az értékelések között ilyen nem fordult elő.
Tudom, ez nem akkora összeg, mint a Tiéd, de akkor is bosszantó.
Mi a kisfiamnak vettünk egy babatornázót húsvétra:
azt írta a nő, hogy a Brendonban vették, de nem használták, mert kaptak egy ugyanolyant. Fényképek alapján tökéletes volt, 5000-ért meg is vettük. Aztán mikor megkaptuk, kiderült, hogy nem működik a pillangó rajta (zenélnie, forognia kellett volna a termék leírás szerint. Aztán belenéztünk és láttuk, hogy meg van mókolva házilag, cellux, meg miegyéb van benne, az elem belefojva, szóval kiborultunk az egészen. Aztán elvittük szerelőhöz, de sajnos nem tudta megjavítani. Írtam a nőnek, hogy csalódtunk - és még ő volt felháborodva, letagadta az egészet. Undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!