Vertek már át Tesz-Veszen v. Vaterán? Mit tudtál tenni?
Akinek van negatív értékelése, attól nem szabad venni semmit. Ez a vevő felelőssége.
Aki meg elad, annak törekednie kell rá, hogy ne érdemeljen ki negatív értékelést.
Nekem egyszer volt egy vevőm, aki három hétig hetente ígérte, hogy másnap már utal, aztán nem jött a pénz. Adtam neki negatívat, és képzeljétek, megkérdezte, hogy miért kapta!
17:47 nekem 2 negám van, mindkettőt azért kaptam, mert mertem negatívot adni (egyszer szemetet kaptam, egyszer meg nem voltam hajlandó 10500 helyett 37000-t fizetni a cuccért, amit megnyertem liciten, az eladót azóta fellógatták)...ettől még nem vágtam át soha senkit, pedig sok eladáson vagyok túl ;)
a vaterán semlegesem van ugyanezen ok miatt - túl olcsón nyertem, hirtelen kifogyott a készlet - szintén lóg az illető...
Sziasztok!
Mi is negatívat kaptunk, mert alacsony áron eladtunk (licit) egy műszaki cuccot, aminek a hibái feketén-fehéren le voltak írva. A vevő 1. körben lenegatívozott (talán nem tudott olvasni?)? Szóval az ember önhibáján kívül is kaphat negatívat. Igazából mi még megúsztuk, ill. egyszer vettünk 50 pici labdát, ami nem gumi, hanem ilyen benyomhatós műanyagból volt. Nem reklamáltunk, mert olcsó volt + a gyerekünk eljátszogat vele így is :) De csomagoltunk és küldtünk már pelenkázószekrényt is az ország másik végébe sk. használati utasítással, na ott nagyon pozitívat kaptunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!