Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vertek már át valakit vaterán?

Vertek már át valakit vaterán?

Figyelt kérdés

Volt-e már valaki olyan helyzetben hogy feljelentést kellett tennie, mert a pénz elutalását követően, nem kapott semmit.

Hogyan működik? Mi történt? Tapasztalatokat várok.

2011. jan. 3. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy spanomat Novemberben. Elutalta a pénzt telefonra, aztán nem kapott semmit.

Az eladónak volt van 30 pozitív értékelése, aztán átfordult és egymás után jöttek a negatívak, hogy nem küldött telefont.

Összefogtak 5-en, feljelentették, elkapták. Egyelőre folyamatban van az ügyük, pasi szabadlábon védekezik, de pénzt valószínűleg sosem látnak.

2011. jan. 3. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Én kaptam ugyan valamit, csak nem azt, amiről szó volt. Hajvasakót vettem a vaterán, a képen egy Babyliss márkájú volt, meg is egyeztünk, utaltuk a pénzt, és egy kínai szart kaptunk...
2011. jan. 3. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!