Titeket vertek már át vaterán? Mit tudok tenni?
Vettem vaterán egy táskát, elutaltam a pénzt de már két hete várom a terméket és sehol semmi. Írtam a csajnak emailt, de nem válaszolt rájuk, telefonon meg előfizető nem kapcsolható....
Az elején normálisan felvette velem a kapcsolatot és tök kedvesnek tűnt, teljesen jó véleménnyel voltam róla, de mióta elküldtem a pénzt sehol semmi...
Nem nagy összeg de nagyon bánt mert nekem ez is számít...és spóróltam arra táskára, hogy meg tudjam venni :(:(
Ilyen még nem fordult elő velem, pedig már vettem ott pár dolgot, de eddig csak jo tapasztalataim voltak :(:(
Mit javasoltok? Tudok egyáltalán tenni valamit? Mert ha elmegyek a rendőrségre, azok szerintem a fülük botját sem fogják mozdítani mert kis összegről van szó... :(
Nem hiszem el, hogy pont velem történik ilyesmi :(:(
Hogy lehet valaki ilyen paraszt??
Nekem az első és utolsó vásárlásom a vaterán rögtön bonyodalom volt. Elküldte a hibátlannak mondott árut az eladó, aztán kibontáskor már törött volt. Lefényképeztem és írtam neki, hogy utalja vissza pénzemet, különben megírom az értékelésben, hogy csaló és fel is jelentem rendőrségen. Villámgyorsan visszakaptam a pénzt, ő meg az árut....
Sajnos ha ez nálad nem jön be (fenyegetőzés), akkor sokmindent istenigazából nem tudsz tenni :-(
Aztán mégis hogy vonasson vissza átutalást? Az átutalásnak az a definíciója, hogy visszavonhatatlan tranzakció. Erről a bank igazolást is ad. A paypalról sem tudsz visszavonni, az az ebay-fizetésekre vonatkozik, nem igazán van lehetőség a normál (főleg ha request money volt) tranzakciókra.
Bankkártyás fizetés esetén van chargeback tranzakcióra lehetőség, de ezt sem szeretik a magyar bankok. Vaterán pedig jellemzően nem használják sem a paypalt, sem pedig a bankkártyás fizetési lehetőséget.
Köszönöm a válaszokat!
Még várok egy picit, hátha valami csak közbe jött, de tényleg kezdek ideges lenni miatta...aztán ha még egy pár napig semmi akkor jön a fenyegető levél...jaj de rossz, még soha nem volt ilyen, én érzem kellemetlenül magam ez miatt :(:(
Megnézted az eladó eddigi értékeléseit? Én csak olyantól vásárolok, aki már több pozitív visszajelzéssel rendelkezik.
Amúgy engem próbáltak már átverni, licitált az árumra, majd legalább 10 levelet váltottunk, mert azt mondta külföldön van, és csak csekken tudja küldeni a pénzt, de mivel neki sürgős lenne, adjam fel gyorsan a csomagot, meg ő is a csekket egy időben :D Én nem küldtem, de persze a csekk sem jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!