Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Titeket vertek már át vaterán?...

Titeket vertek már át vaterán? Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Vettem vaterán egy táskát, elutaltam a pénzt de már két hete várom a terméket és sehol semmi. Írtam a csajnak emailt, de nem válaszolt rájuk, telefonon meg előfizető nem kapcsolható....

Az elején normálisan felvette velem a kapcsolatot és tök kedvesnek tűnt, teljesen jó véleménnyel voltam róla, de mióta elküldtem a pénzt sehol semmi...

Nem nagy összeg de nagyon bánt mert nekem ez is számít...és spóróltam arra táskára, hogy meg tudjam venni :(:(

Ilyen még nem fordult elő velem, pedig már vettem ott pár dolgot, de eddig csak jo tapasztalataim voltak :(:(

Mit javasoltok? Tudok egyáltalán tenni valamit? Mert ha elmegyek a rendőrségre, azok szerintem a fülük botját sem fogják mozdítani mert kis összegről van szó... :(

Nem hiszem el, hogy pont velem történik ilyesmi :(:(

Hogy lehet valaki ilyen paraszt??

2010. júl. 2. 22:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen úgy tűnik :(:( csak olyan rossz... :(
2010. júl. 2. 23:19
 12/21 anonim ***** válasza:
ha inaktív, akkor valószínűleg többen negatívval értékelték és kizárták a vateráról, mint azt, aki engem akart átverni. Ezt biztosan buktad :( sajnálom.
2010. júl. 2. 23:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Lehet történt vele valami... Nem hinném hogy kis összeget le akar akasztani valakiről
2010. júl. 3. 01:19
 14/21 anonim ***** válasza:
engem is átvertek úgyhogy együtt érzek, mondjuk nem vaterán:(
2010. júl. 3. 01:51
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

NE AGGÓDJ! Én is adok-veszek a vaterán. Azért inaktív, mert késett a számlájának befizetésével. Ilyenkor hiába fizeti be azonnal, kb 1hét, mire újra aktiválják (velem is előfordult). 2hét nem idő, a posta is szarakszik (bocsi).

Tehát várj türelemmel. Ha újabb 1hét múlva sem történik semmi, írj neki egy email-t és egyidejűleg annak másolatát a vaterának címezd (biztonsag@vatera.com). Írd bele, hogy kéred a kifizetett árut, és hogy ezt a levelet elküldted a vaterának is. Majd akkor megijed, ha átverés lett volna a célja. De tuti nem.. Eleinte én is betojtam ilyenkor, de most, hogy már túlvagyok a 100adás-vételen, lenyugodtam, mert látom, mi munkával jár annyi emberrel foglalkozni. Ne légy szigorú vele.. És csak attól vásárolj legközelebb, akinek legalább 10pozitív, 0-1negatív értékelése van.

2010. júl. 3. 02:14
 16/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, várok még tényleg azért egy hetet, hát ha csak elcsúszott a feladásokkal :)

Még van bennem azért némi pozitívum. :)

2010. júl. 3. 10:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia,

menj be a rendőrségre és feljelentés és megtalálják (ugye bankszámlaszám kell) ha 20.000Ft alatti akkor szabálysértés az a helyi jegyzőnek megy a rendőrségi nyomozás után és kifizeti ha mázlid van, ha nem akkor ítélettel elmész egy végrehajtóhoz aki behatja rajta természetesen az eladó költségén.

2010. júl. 3. 22:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha kisebb összegű volt az áru, akkor valószínűleg többekkel eljátszotta, úgy érte meg neki :(
2010. júl. 4. 09:21
 19/21 anonim válasza:
én tupperware-t rendeltem, a csajszi kb 10 embert vágott át abban az időben (kb 100ezer bevétel), hasonló, mint nálad: nem elérhető telefonon, nem válaszol emailen. Sajnos buktuk, erre pár hete ír, hogy megint van akciós terméke. Szépen lecsaptam rá, erre ő azt mondja, hogy külföldön volt, de mindenkinek ajánlva feladta az árut...mondom ok, akkor küldd el az ajánlószelvényt....azóta semmi. A kis szenya újra bepróbálkozott. Valami Barbie, kis szöszi az info oldalán, ha valaki tőle szeretne venni esetleg
2010. júl. 4. 18:48
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos azóta sem ért ide a csomag :(:(:(:(
2010. júl. 8. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!