Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ilyen esetben mit...

Szerintetek ilyen esetben mit csináljak? 14L

Figyelt kérdés

Az a helyzet ,hogy van egy fiú ,kb. egy hete vonaton láttam, és már akkor helyesnek találtam. Nem mertem leszólítani és kicsit megijedtem,hogy soha többet nem látom. Párszor mosolygott/nevetett rám,én meg természetesen visszamosolyogtam. Megjegyzem ,feltűnően zavarban voltam :). Ugyanott szállt le, ahol mi. Eléggé bámultam,ami feltűnöen égő volt..

Ma este a barátnőmmel sétáltunk,és ki jön szembe? Ő volt,azt hittem lefagyok. Annyira megnéztem ,hogy eléggé szembetűnő lehetett..Egyébként ez a város elég kicsi,nem tudom hogyan jöhetnék rá ki volt ő :( .

Ötletek?

2011. aug. 15. 23:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
az ilyen kacsingatás nem vezet semmi jóra, rosszabb esetben egy részeges papa veszi magára a srác mellett, sokkal jobb beszélgetés hevében megadni a számod, és miért gáz az, ha megkérdezi mennyi az idö ? tök semleges kérdés, mégsse kérdezhet a kékbálnák szaporodását befolyásoló globális felmelegedés egyéb hatásairól...
2011. aug. 16. 10:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia Hugi :D ! :) ha már kétszer láttad akkor fogtok még találkozni. Keresd közös ismerősök közt face-n mindenkit meg lehet találni :) és ne add fel ;) lesz valamikor táncotok a közeljövöben ?:D
2011. aug. 16. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Am én meg elvárnám egy lánytol, hogy korrekt és egyenes legyen, mondjuk egy szia tetszel nekem, van kedved beszélgetni?.. szöveggel, főleg ha a fiú már egy papucs ahoz, hogy odamenejen ő hozzád ha tetszel neki. :)
2011. aug. 16. 15:43
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
*facebookon úgy értem ismerőseid ismerősei közt stb :D elírtam
2011. aug. 16. 17:22
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
a mennyi az idő azért ciki, mert 100 éves, és mindenkinél van mobil azon pedig idő. senki sem ismerkedik manapság ilyen dumával. és egy csaj nehogy már így nyomuljon, ha kellek egy pasinak nyomuljon az.
2011. aug. 16. 21:39
 16/21 jokepĂź86 ***** válasza:
62%
szerintem ha akar tőled vmit(beszélgetni) akkor ő fog megszólítani. Inkább ő kezdeményezzen:)
2011. aug. 16. 22:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia! 3. válaszoló vagyok. Bevallom, hogy a "Mennyi az idő?" tényleg kicsit lejárt, de a másik szerintem elég tuti. Kifejtem kicsit bővebben:

Odamész hozzá, (lehetőleg ha egyedül találod) és megkérdezed tőle: "Szia! A nevem xy, nem láttad erre az egyik barátnőmet? Már rég óta nem találom" (vagy valami ilyesmi) és elkezded magyarázni, hogy pl: barna hajú, kék szemű stb.

És mivel az elején megmondod neki a nevedet ha kíváncsi rád akkor rádkeres face-n vagy valamilyen közösségi oldalon. ;)

Ha nem veszi a lapot és nem érdeklődik utánad akkor hagyd. És ne feledd: Légy természetes, na erőltesd a dolgokat. Remélem segítettem!

Egy szintén 14 éves lány!

2011. aug. 24. 18:13
 18/21 anonim ***** válasza:
bocsi, *ne erőltesd
2011. aug. 24. 18:14
 19/21 A kérdező kommentje:
köszi. azóta se láttam... :(
2011. aug. 24. 18:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Még fogod, megkeressük. ;) Csak kénytelen lesz erre járni.^^
2011. aug. 25. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!