Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? Ki, hogy volt...

Mit csináljak? Ki, hogy volt hasonló esetben?

Figyelt kérdés
2009ben votl egy spontán ab. vérzéssel idén volt ápr.4. misssed ab.-életjel hiánya miatt.Egyik doki 6hó pihit írt és vizsgálatokat...a másik min3 max5hó pihi viszgálat nélkül, mert a 2 terhesség nem ugyanaz és a viszgálattal nme lehetne bármit kideríteni sőt nem garantálja semmi, h a 3. megmarad.várjak és legyen vizsgálat vagy köv hónapba próbálkozzunk de kérdezünk ki egy 3. dokit is?
2011. jún. 1. 17:48
 1/10 A kérdező kommentje:
vagy most kezdjem el a terhes vitamin szedését az segíthet vagy milyen agzat megtartó tabletták vannak?
2011. jún. 1. 17:53
 2/10 Manka68 ***** válasza:

Nekem a dokim 3 hónapot mondott, hogy addigra teljesen rendben leszek. A vizsgálatokat szerintem érdemes megcsináltatni, várakozási időtől függeetlenül. Lehet, hogy nem volt összefüggés a két vetélés között, de minek megvárni a harmadikat is, ha el lehet kerülni? Tényleg lehet, hogy nem fognak találni semmit. De ha mégis?

A dokik a statisztikákból indulnak ki, de aki elveszít egy babát, az nem egy százalékban veszíti el, hanem 100-ban. :-(

2011. jún. 1. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
én a helyedben elkezdeném szedni a terhes vitamint ajánlom neked a gravidát mert abba van jód is.egyél sok gyümölcsöt,és 1-2hónap múlva próbáljátok meg újra a babát.sok siket és jó egészséget kívánok neked
2011. jún. 1. 18:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Gravidát vettem mikor elfogyott az elevit aznap mikor vettem mentünk a dokihoz szívhangra és .... :(
2011. jún. 1. 18:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves első neked ez hanyadik?a laminária felhelyezése is befolyásolja, hogy mennyit pihenjünk?
2011. jún. 1. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3x volt miss ab.4 hónapot javasolt a dokim pihire mindegyik után, független attól, hogy kaptam-e tágítót vagy sem.A 2. után elküldött sárgatest hormon vizsgálatra.Vitamin szedését csak akkor kellett mindig elkezdenem, amikor már volt poz. tesztem.
2011. jún. 1. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
20:55 vagyok.Azt elfelejtettem leírni, hogy azóta van egy 20 hónapos lányom.
2011. jún. 1. 20:56
 8/10 sumergo ***** válasza:

Én viszont kivizsgálás nélkül egyáltalán nem ajánlom a jódtartalmú dolgok fogyasztását! Több kárt okozHAT mint amennyit használ! Szerintem inkább egy jó endokrinológust vagy immunológust keress, aki ilyen problémákban járatos. Esetleg genetikai kivizsgálás is segíthet!

Kitartás! Sok sikert!

2011. jún. 2. 14:26
 9/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó mit okozhat a jód tartalmú készítmény?
2011. jún. 2. 17:45
 10/10 sumergo ***** válasza:

Ha esetleg gond van a pajzsmirigyeddel, és nem tudsz róla, mert mondjuk csak kicsit túlműködik (vagy nem működik túl, de érzékeny a jódra), akkor felpörgeti a pajzsmirigyedet, és az korai vetélést okozHAT. Ezért azt szoták javasolni, hogy jódtartalmú bármit csak az fogyasszon, akinek igazoltan nem árt. Sokszor nőgyógyászok is felelőtlenül javasolják a szedését, én így jártam jó pár évvel ezelőtt. Az akkori nődokim ránézett a pajzsmirigyemre, majd termékenység fokozása miatt javasolta a jódtabletta szedését(vérvizsgálat nélkül), ettől lett olyan túlműködésem, hogy 2 évbe telt, mire helyre hozták! Valamint a petevezetékek működésére is hatással lehetett a pm túlműködésem, mert méhenkívülim lett többször is (egyre inkább bizonyított, hogy van összefüggés)!

Tudom, ez is egyedi, és egyáltalán nem biztos, hogy más is így járhat, de ezért írtam, amíg nem tudod jó-e, addig inkább ne egyél ilyet. Én Elevitet ettem, és szedek most is, abban nincs jód.Olyan dolgok vannak csak benne, amik biztosan nem fognak ártani. Az azonban tény, hogy Mo-n a legtöbb pm problémás embernek alulműködése van, azon valóban segíthet a jód, de ezért indokolt a vizsgálat, mielőtt ezt ennéd.

2011. jún. 3. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!