Szerintetek ilyen esetben mit csináljak? 14L
Az a helyzet ,hogy van egy fiú ,kb. egy hete vonaton láttam, és már akkor helyesnek találtam. Nem mertem leszólítani és kicsit megijedtem,hogy soha többet nem látom. Párszor mosolygott/nevetett rám,én meg természetesen visszamosolyogtam. Megjegyzem ,feltűnően zavarban voltam :). Ugyanott szállt le, ahol mi. Eléggé bámultam,ami feltűnöen égő volt..
Ma este a barátnőmmel sétáltunk,és ki jön szembe? Ő volt,azt hittem lefagyok. Annyira megnéztem ,hogy eléggé szembetűnő lehetett..Egyébként ez a város elég kicsi,nem tudom hogyan jöhetnék rá ki volt ő :( .
Ötletek?
Csúnya és kövér vagy? Amennyiben nem olvass tovább!
Köszönj neki! Mi fiúk szeretjük ha köszönnek nekünk, és esetleg vissza is köszönünk ha úgy tetszik, aztán ha eddig stimmel kérdezd meg mennyi az idő, a választól függetlenül kérdezd meg van e kedve találkozni veled később, és zaklatási célból add meg telekommunikációs készülékednek adatait, különös tekintettel annak hívóazonosítójára.
Mi fiúk általában keressük a lányt ha megfelel az első sorban fogalmazott feltételeknek, hiszen egy ingyen menetre bármikor, különben bármi kisülhet belőle...
2. Köszönöm.:)
Azt kifelejtettem ,hogy van vagy 17 éves.. És kérdéses ,hogy látom e még valaha. De ha ebben a városba lakik ,lehetséges:)
Szia kérdező!
Csak úgy menj oda hozzá egy semleges kérdéssel. Pl.: Nem tudja-e mennyi az idő. Vagy nem látta-e az egyik barátnődet. (és elkezded neki magyarázni hogy néz ki)
vagy
menj el mellette és ejts el egy papírt amire rá van írva az MSN címed és kérdezd meg tőle: Bocsi, megtartod?
Na jó ezt inkább ne.xD
Nagyon aranyosak vagytok :):)
tibor95 -szerintem hasznos választ adtál,nemértem miért pontoznak le.Mindenesetre tőlem kaptál zöld kezet.. Csakúgy mint a 3. válaszoló.Akinek üzenem,hogy a cetlis megoldás tényleg nem épp a legjobb-de a másikat lehet "bevetem" :)
Annyira egyszerű!
Gyakorold a tökörben a következőt!
1 Mosoly
2 Kacsintás
3 Intés fejjel (gyere ide)
Ha erre sem reagálna akkor mondhatod hangosan is, hogy "NE HARAGUDJ, TUDNÁL NEKEM SEGÍTENI?"
A következő kérdésed meg a "TÉGED HOGY HÍVNAK?"
Ha ebből nem veszi akkor egy balfsz, és kár is a gőzért!
jó ötlet.:)
köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!