Hát ez valami hihetetlen! Mit csináljak most? Aki hasonlóan szokott járni mit csinál ilyen esetben?
ez egyszerüen borzalmas! Nálunk az SZTK-ban szinte mindenhova idöpontot kell kérni, minden vizsgálathoz. Ami önmagában nem is lenne baj, de a gáz az, hogy pl. az orvosom mondja, hogy kérjek idöpontot ultrahangra jövöhétre. Próbálkozom hívni, nem veszik fel. Naponta többször is. Mikor végre sikerül 2-3 nap után, következö hétre nincs ám idöpont csak rá 2 hétre. És ezt mindig megcsinálják velem, így állandó csúszásban vagyok. Legutóbb most 11-én sikerült bejutnom a dokimhoz, mondta, hogy kérjek ctg-re idöpontot jövöhétre. Miután hazajöttem folyamatosan naponta többször is próbálkozom hívni, senki nem akarja felvenni. Ráadásul péntek is van, jövöhétre megint kizárt, hogy van idöpont. Viszont ez már nem az az idöszak mikor csúsztathatnak, jövöhéten 36. hetet töltöm, itt 2 hét eltérés már szülést is eredményezhet. Egyszerüen fogalmam sincs mit tegyek. Jártatok már hasonlóan? Mit tettetek? Minden sztk ilyen? El vagyok keseredve, mert így önhibámon kívül nem fogok eljutni erre a vizsgálatra.
35+5 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!