20 évesen egyáltalán NEM vágyom az anyaságra. Ez normális, más is érez hasonlóan?
Szia,
én 20 évesen kezdtem a legnagyobb partikra járni, és imádtam.
aztán férjhez mentem 25 évesen és nem akartam töle egyáltalán gyereket. aztán elváltam és 27 évesen megismertem a férjemet és rögtön akartam gyereket. vele olyan biztonságba éreztem magamat hogy rögöt elötörtek az anyai ösztönök. aztán 30 éves lettem mire sikerült.
de van olyan ismerösöm aki szuper kapcsolatban él 30 éves és szuperul keresnek utazgatnak, szép autót vesznek és élvezik hogy mindent megtehetnek.
Persze, szerintem az normális.
Én 28 évese szülte az első.
20 évesen én sem vágytam gyermekre, holott már egy ideje együtt jártam akkor a mostani férjemmel.
Még bőven főiskolás voltam, bulikba jártunk, nagyon élveztem.
A kislányunkat 27 éves koromban szültem, most 29,5 éves vagyok.
20 évesen én el sem tudtam volna képzelni hogy szüljek
eszem ágában nem volt, buliztunk minden nap :))
32 évesen szültem
minden napra jut egy tök ugyan ilyen kérdés...
Hát ha nem vágysz rá, akkor ne szülj, ennyi. Engem még 3 évvel ezelőtt is ki lehetett kergetni a világból a baba kérdéssel, 33 évesen szültem, nekem ez volt az ideális. Pont nem érdekeltek a társadalmi, családi elvárások. Aki akar szüljön, aki meg nem, az ne. Egyáltalán nem ritka a hozzáállásod, tapasztalatom szerint a nők inkább a 20-as éveik végén, 30-as elején vállalnak gyereket, legalábbis mikor én szültem, csak ilyen korú kismamák voltak. (kivéve egy roma kislányt, akinek 19 évesen a 3. gyereke született, és fél óránként járt ki a gyermekágyból bagózni.... na, erről nem is akarok véleményt nyilvánítani).
22 éves koromig irtóztam a gondolattól, hogy gyerekem legyen. Komolyan olyan hevesen tiltakoztam ellene hogy ihaj, ha szóba került a téma. Most 25 éves vagyok és már alig várom hogy gyerekem legyen. Egy éven belül tervezzük, hogy neki állunk a projektnek :)
Az ember szinte napról napra változik. 23 éves koromban felébredtem a párom (most már férjem) mellett ránéztem és tudtam, hogy én tőle gyereket akarok. Azóta várunk a megfelelő időre (ugye én akkor még egyetemista voltam és hasonlók).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!