Hogyan legyek benne biztos hogy kész vagyok az anyaságra?
Sehonnan. rettegtem tőle. Én is szerettem volna gyereket, de amikor azt mondta a párom, hogy na most, akkor halogattam, nem akartam.
Szerintem az anyaságra nem tudsz lelkileg előre felkészülni. A terhesség, a szülés csodája, a gyereked közelsége majd felkészít rá.
Már van egy 5 éves kisfiam és ugyanez az érzés volt bennem most is, amikor a kistesót terveztük. Egyszerűen, ha gyereket akarsz, akkor bele kell vágni. Ha a megfelelő pillanatra vársz, akkor sokáig kell várnod, mert az sohasem jön el.
16+0km
Én abszolút nem gondolkoztam gyermekvállaláson, amikor fog.gátló tabletta mellett teherbe estem. Eleinte kissé bizonytalan voltam, de a férjem "erőszakoskodott", hogy tartsuk meg a babát. Lelkesedése átragadt rám is, terhességem 4. hónapjának a végére pedig már teljes mértékben felkészültnek éreztem magam. És sosem bántam meg!!!
2 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!