Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a lányommal...

Mit csináljak a lányommal hogy ne legyen ennyire divat bolond?

Figyelt kérdés

15 éves lányom már teljesen kikészít. Minden másodpercben csak a ruhákkal foglalkozik. Minden napja arról szól hogy ruhákat nézeget az interneten. Állandóan csak vásárolna, vásárolna, vásárolna. Minden nap azzal nyaggat hogy neki ez mennyire tetszik meg hogy mire van szüksége. Ha azt mondom neki hogy most éppen nincs pénz ilyenre akkor abbahagyja egészen addig amíg meg nem jön a fizetés. Igazából nem is az a baj hogy sok pénz megy el ruházkodásra. Mert ő turkálóból is szívesen öltözik (sőt szerinte ott tök egyedi cuccok vannak). Csak egyszerűen már teljesen kivagyok attól hogy folyamatosan Luis Vuttonról , Chanelről meg társairól tud csak beszélgetni. Arról álmodozik hogy egyszer majd ő is ilyen nagy divattervező lesz. És ez a másik. Amikor nem beszél akkor éppen azzal van elfoglalva hogy ruhákat tervezzen/rajzoljon. És ez így nyáron nem is nagy baj, de 2 hét múlva iskola és félek hogy egy a tanulás rovására fog menni. Arról nem is beszélve hogy divatblogot akar csinálni ahova a saját tervezéseit is szeretné feltölteni. Egyébként már nagyon kicsi kora óta ennyire ruha mániás de ahogy nő úgy egyre jobban csak ez érdekli. Én meg már teljesen ki vagyok borulva tőle. De nem akarom neki megmondani mert attól félek hogy ha leordítom emiatt a fejét akkor elveszíti ezt a nagy önbizalmát. És igazából én szeretném támogatni a ezekben a dolgokban de egyszerűen nem megy mert kikészítő.

Egy 37 éves anyuka.

2011. aug. 13. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Örüljön hogy nem drogozik és kivárja a fizetést az ön lánya sokra fogja vinni az életben talpra eset gyerek aki nem adja fel az álmait
2011. aug. 15. 08:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Tudom hogy igazatok van, bátorítanom kéne a lányomat. Úgyhogy megfogadom ezt a varrótanfolyamos dolgot. Ott legalább mással is tud majd beszélgetni erről a témáról. :)
2011. aug. 15. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
Jól teszed, h támogatod. Így sztem egy kicsit közelebb is kerültök egymáshoz. Ebben a korban az nagy szó. :)
2011. aug. 15. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

a divatblogolás jó ötlet, ne aggódj. ez talán le fogja kötni, és eltereli a figyelmét a folytonos vásárolgatástól.

nem hiszem,h. a tanulás rovására fog menni, és jó módja a szabadidő eltöltésének, örülj,h. kreatív a lányod, és nem mindig eljár otthonról

2011. aug. 16. 22:44
 15/15 bromkrezol válasza:
100%
Varrógép vásárlását javasoltam volna én is, de látom, hogy ezt már megtették. Volt egy kertésznadrágom, amit annyira szerettem, hogy amikor elkopott, szétszedtem, csináltam róla szabásmintát, elmentem vettem anyagot és megtanultam varrni. Ez 14-15 éves koromban volt. Utána meg karate ruhákat varrtam, mert nem lehetett kapni. Azt még megemlíteném, hogy férfi vagyok. Ennek ellenére a múltkoriban megakadt a szemem egy olyan varrógépen, amit számítógéphez lehet kötni és szinte mindent tud, amit egy varrógép tudhat.
2011. aug. 30. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!