Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves volt (ál)?

Hány éves volt (ál)?

Figyelt kérdés
hány éves voltál mikor anyukád tangát vett neked,fefestette a hajad,engedte hogy műkörmöt csinálj,vagy szolizz?hány éves koráben engeded meg ezt a lányodnak?(nem mindet egyszerre csak egyet-egyet)
2011. aug. 12. 14:34
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Tanga --> 9-10 évesen vettem magamnak, de nagyon kényelmetlen, azóta sem hordok. :D

Hajfestés --> Még nem volt, jövőre a ballagásomra ki lesz szőkítve [alapból szőke vagyok, de szeretnék még szőkébb lenni] , de csak szőke melír...

Műköröm --> Kb 2 és fél hónapja volt először, azóta is van, és lesz is. Rágom a körmeimet, ráadásul ki sem tudom őket normálisan festeni. Mindig túl sok körömlakkot teszek rá, vagy a körmöm körüli bőrt is befestem, stb...

Szolárium --> Nem engedi, mert káros, de nem is akarok.

Ezeket mikor engedem meg a lányomnak? Háát... nem tudom. Műkörmöt kb mikor 14 lesz a lányom, tehát annyi, mint én. Hajfestés kizárt, max melír. Szoli talán 15-16 évesen. Tangát amikor szeretne [12 éves kora felett]

14/L

2011. aug. 13. 23:41
 32/39 anonim ***** válasza:
48%

Nem próbáltam a tangát, nincs is rá igényem, egyszer majd ha egy pasi nagyon akarja, akkor tehetek egy próbát, de addig nem kell :-)

12 éves korom óta van szőke melírom, szép sűrű, vékony szálú, nem sárga, hanem ízléses. Nem szeretném, ha a fejemre kennék azt a trutymerákot, úgyhogy nem hiszem, hogy festetni fogom a hajam.

Kisebb koromban (5-9 é) majd megvesztem a műkörömért, annyira szerettem volna, tervezgettem, hogy hogy lesz, mi lesz, de benőtt a fejem lágya, egyrészt közönségesnek tartom (van persze ízléses is, mondjuk 20-ból egy, de hogy találom meg azt a manikűröst?!), másrészt láttam, milyen a köröm, ha leszedik (esetleg hogy néz ki, mikor egy leesik :-)), harmadrészt annyi igénytelen műkörmös nő rohangál, hogy félő, hogy az se tud szépet csinálni, akiben megvan a szándék. Az meg a slusszpoén, hogy hogy néz ki a köröm töltés előtt. Most a saját köröm megerősítésén gondolkozom, arról még nem hallottam rosszat (mondjuk jót se...).

Szolizni nem akarok, nem egészséges, nem is szép a hatása, a többség sárgásvöröses lesz tőle.

A tangát engedném, amíg a barátnőinek mutogatja az öltözőben, tőlem aztán...(Azt is szerettem volna egy időben, hatalmas buli lett volna.) Ha eü gondokat okozna, nyilván abba kéne hagynia a viselését.

Melírt 10évesnek már engedném, a festést 14-15-től, de csak valami ízléses színre.

Műkörmöt nem engedném, majd 18+ megcsinálja a saját keresetéből, ezt az újfajta erősítgetés meg nem tudom, hogy milyen hatású, még majd tájékozódom.

Szolit egyáltalán nem engedném.

15/L

2011. aug. 14. 20:52
 33/39 anonim válasza:
100%

14évesen tangát.

A hajamat nem festetem.

14évesen[15.szülinapom előtt 3hónappal]zselés körmöt.

Nem szolizom.

Ha lesz lányom ugyan ilyen idős korában engedném ezeket.

15/L

2011. aug. 14. 22:56
 34/39 anonim válasza:
100%
Utolsó vagyok.A szolit én sem engedném,felesleges dolognak tartom,a hajfestést,melírozást is csak ha betöltötte a 15-öt. Az előttem szólóhoz annyit fűznék hozzá,hogy nem minden műköröm gusztustalan...hogyha egyszerű és a saját körmét növeszti meg és arra csináltatja és szolid a minta meg a szín,akkor szép és ápolt. Van aki csak azért csináltatja meg [például én],mert vékony,gyenge körme van,és másképp berepedezik.
2011. aug. 14. 23:02
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

még egyik se történt meg és nem is akarom egyiket se.Tangát szerintem engedné a többit nem.

14L

2011. aug. 15. 09:09
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen lett először műkörmöm, azóta is van.

14L

2011. aug. 15. 19:49
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Tanga ..hú az már áltsuliban, 11 lehettem. Úristen.. így visszagondolva nem is értem, hogy anyukám, hogy engedhette meg..

A műköröm az 14, mert tesóm műkörmös és rajtam gyakorolt, de azóta sincs, mert nem szeretem.

Hajfestés 16.

Szolit nem igazán engedi, vagyis inkább nem örül neki, de van itthon szolink, úgyhogy heti 3x bejárok aazt 17 évesen

17/L

2011. aug. 17. 00:58
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Tanga:12 asszem:)

Festés:2 héttel ezelőtt befestettük a hajamat,de nem fogta meg a festék a hajamat :'D de belesz úgyis feste,illetve melírozva,mivel full szőke nem lehetek még..amúgy szőkésbarna a hajam.

Műköröm:Még nem volt,de szerintem farsangon lesz,vagy ballagáson..de alapból hosszúak a körmeim :)

Szoli:Hát még nem engedte meg,de unokatesóméknak van szoli szóval oda szerintem beenged 10 percre :D

A saját lányomnak mikor engedem meg ezeket?

Tanga:12,de csak ha akarja.

Festés:13-14

Műköröm:14 évesen

Szoli:15 évesen.

14/L

2011. aug. 17. 10:11
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

11-12 évesen vehetem először tangát, de nem nagyon hordtam kényelmetlen volt (gondolom anyum is csak ezért engedte meg)

most 14 évesen kaptam pár darabot most hordom is.

Műköröm nem is kérdeztem, de ballagásra szeretném.

Hajfestés: melír nyári szünetbe 12 évesen volt először, de általános után be is festhetem.

Szolizni nem is akarok.

2011. aug. 28. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!