Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves volt (ál)?

Hány éves volt (ál)?

Figyelt kérdés
hány éves voltál mikor anyukád tangát vett neked,fefestette a hajad,engedte hogy műkörmöt csinálj,vagy szolizz?hány éves koráben engeded meg ezt a lányodnak?(nem mindet egyszerre csak egyet-egyet)
2011. aug. 12. 14:34
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

16 lehettem(tanga)

a többi fősulin,de ahhoz nem kértem már engedélyt...

2011. aug. 12. 14:37
 2/39 anonim ***** válasza:
50%

Én most 31 vagyok. Az első tangát asszem 14-15 évesen vettem magamnak (persze a szüleim fizették). A hajamat sosem akartam festeni, azzal csak a gond van, minden hónapban irány a fodrász és egy halom pénzbe kerül. Műkörmöm már bőven huszonévesen lett és szoliba is olyantájt mentem először. Meg is bántam, lett tőle egy olyan anyajegyem, ami nagyon csúnyán nézett ki, ki is kellett vágni, most ott a heg - örök mementó, többet biztos nem szolizok.

A lányomnak őszintén szólva egyiket sem engedném szivesen. Ezek nem azok a dolgok, amik egy fiatal lánynak valók. Szerintem - bár régen voltam már tizenéves.

Megkérdezhetem, Te hány éves vagy?

2011. aug. 12. 14:40
 3/39 anonim válasza:
100%

Anyukám sosem vett nekem tangát, általában én veszem magamnak.

A hajamat 12 évesen melíroztathattam.

Műkörmöt 14 évesen engedett (csak zselét) és nyáron egy alkalomra.

Szolizást feleslegesnek tartom, csak szétbass*a a bőröd.

16/L

2011. aug. 12. 14:40
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
Tangát 16 évesen vettünk, együtt. A hajamat is akkortájt engedte először befesteni, illetve nem is kellett engednie, korábban bennem sem merült fel, és amikor először kértem, rögtön belement, nem volt gond. Műkörmöt pedig sosem akartam.
2011. aug. 12. 14:41
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!18évesen vettem magamnak tangát,anyumtól nem kaptam,nem is kértem mert tudja h nekem kényelmetlen. Volt barátomtól kaptam egyet 17évesen,egyszer egyszer vettem fel de nagyon gáz:( Műkörmöm ma sincs,egyszerűen nem illik hozzám,igy is hosszu a körmöm.

hajfestés. 15évesen engedte, ő maga festette be. :)De nem minden nap csak ugy évente egyszer kétszer...

szoli szintén.

Lányomnak nem tudom mikor fogom ezeket megengedni mert még csak 16hós. 25éves vagyok

2011. aug. 12. 14:42
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok és ilyeneim sose voltak :D
2011. aug. 12. 14:50
 7/39 anonim ***** válasza:
90%

tangát én még vmikor ovis koromban kaptam, de nem szerettem, nem volt kényelmes :D

a hajamat nyolcadik végén melíroztattam be, gimi 10edik végén lett befestve.

műkörmöt nem akartam soha, és szolizni se.

2011. aug. 12. 15:11
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Tangát tavaly kaptam mert ki akartam próbálni. Azóta sem kértem mert szerintem rohadt kényelmetlen. :P Műkörmöt még nem kérdeztem, de nem is fogom. Sokkal szebb szerintem ha természetesen hosszú a körmöd (persze ápolva). Szerintem szolizni sem fogok járni. Nem akarok bőrrákos lenni.

A hajfestésen éppen most vitatkozunk. :D Szeretném a szőke hajamat barnára festeni de ő meg nem szeretné mert imádja a szőke hajamat. De azt mondta hogy ha év végén kitűnő leszek akkor megengedi. :)

14/L

2011. aug. 12. 15:15
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. 14-15 lehettem, amikor az első tangámat megkaptam. Évekig hordtam, de tavaly le kellett szoknom róla, mert nagyon durva nőgyógyászati panaszokat okozott nekem, nem túl egészséges. A párom szerint a telefenekű bugyi még szexibb is, mert sejtelmesebb. (Persze azokból is vannak szebbek, nem csak a nagymama bugyik.:)

16 évesen anyukám találta ki, hogy melírozzuk a hajamat, hátha jól állna, és igaza lett, de pár hónapja teljesen szőke vagyok.

Műkörmöm soha nem volt, nem is akartam.

Szoliban sem voltam még, szintén nem is vágyom rá, de hugom most 19 éves és idén engedte neki először a szolit (bár ezelőtt nem is kérte, hogy mehessen.)

Fogalmam sincs, hogy a lányomnak mikor engedném meg ezeket, de biztos nem leszek annyira engedékeny, mint anyukám.:)

2011. aug. 12. 15:28
 10/39 anonim ***** válasza:
100%

az első tangámat 13 évesen vettem,persze anyu is tudta,ő fizette, de nalig hordtam,mert kényelmetlen.A hajamat elsőör 11 évesen melíroztuk be,egy kisebb szőke tincs volt benne,a többi barna.Utána 14 évesen lett melírozva vörös csíkokra,de nyár végén kikopott,mert olyan a hajam,de megint be lesz festve ugyan így.Anyu csinálja,mert Ő fodrász.Műkörmöm először 15 évesen volt,mert mindig rágtam a körmöm és anyu megcsináltatta.de csak kicsi volt,vagyis nem túl hosszú,francia,ízléses.szolizni nem szoktam,mert ha kifekszem 2 órát a napra,nagyon szépen lebarnulok.én a lányomnak akkor fogom megengedni ha esetleg kéri,nem erőltetem és úgy látom hogy megérdemli és elég idő hozzá,körülbelül olyan 15 éves.

L/16

2011. aug. 12. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!