Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves volt (ál)?

Hány éves volt (ál)?

Figyelt kérdés
hány éves voltál mikor anyukád tangát vett neked,fefestette a hajad,engedte hogy műkörmöt csinálj,vagy szolizz?hány éves koráben engeded meg ezt a lányodnak?(nem mindet egyszerre csak egyet-egyet)
2011. aug. 12. 14:34
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

tanga kb 13 éves korom óta, elég ciki volt, hogy átlátszott a bugyi körvonala...

Hajfestés nem érdekel, szeretem a hajszínemet, meg nem költenék rá havonta annyit.. (nagyon hosszú hajam van, kb 5 doboz festék kéne)

Műkörmöm volt 14 évesen amikor ballagtam, kb fél évig volt, aztán meguntam.

Szoli nem érdekel, idiótaságnak tartom.

Én nem fogom megtiltani a gyerekemnek, max 12 év alatt.

2011. aug. 12. 21:22
 22/39 anonim válasza:

én 4.-es voltam általánosban mikor tangát vettünk,azóta is csak azt hordok.8.-as voltam,mikor melíroztattam,10.-es gimiben,mikor befestettem :) általánosban még a piercing-be is belementek,de mégsem csináltattam meg:)amúgy ezekben engedékenyebbek voltak a szüleim,inkább bulizni,meg be a városba engedtek nehezebben a barátnőimmel.

19/L

2011. aug. 12. 21:49
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

A lányom most 16 éves.

12 éves kora óta hord tangát, a haját sosem festette be ( én megengedném, ha szeretné)

műkörme tavaly nyáron volt először, szóval 15 évesen,

és szoláriumba télen jött velem először azaz 15,5 évesen.

2011. aug. 12. 22:58
 24/39 anonim válasza:
100%

13 évesen vettünk anyuval tangát, mert gyűlöltem a tundrabugyit és a franciát is.

Hajamat 8-ban ballagáskor melíroztattam, 1 évre rá befesttettem. 15 évesen voltam először szoliban, azóta is járok. Műkörmöt meg 17évesen.

2011. aug. 12. 23:10
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

16 vagyok, és eddig még egyik se történt meg. A tangát nem tiltja anyukám, csak nem találom kényelmesnek, de ha akarnék, vehetnék magamnak meg ha megkérném venne nekem.

A hajfestéshez nem tudom mit szólna, a műkörmöt szeritnem megengedné, a szoláriumot már ajánlgatta régebben (asszem 13-14 lehettem, ő nem jár szoliba sose) mert nyaralás előtt nagyon sápadt voltam, és félt hogy leégek. De én akkor olvastam a mindenféle tiniújságban, hogy milyen káros és közöltem hogy nem megyek.

2011. aug. 13. 00:00
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Tangát 13 éves koromba próbáltam ki hogy még is milyen.. nagyon kényelemtelennek tartottam ezért vissza tértem a franciához.. :D melíroztam a hajam szintén 13 évesen pár szőke tincset. műköröm 14 évesen ballagáskor szép ízléses franciát. szolit az még nem volt de nem is szeretnék.

16/L

2011. aug. 13. 00:05
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Engedélyt sosem kértem ilyenekre. Tanga kb 14 évesen már biztos volt, hajamat sosem festettem, melirozva kb 18 évesen volt először, mükörmöt kb 20 évesen tetettem fel egyszer, többet sosem, macera, a saját körmeimet növesztettem és lakkoztam már nyolcadikban is, szoliba a gimiben mentem először, de hamar abbahagytam, mert anyajegyek jöttek elő. Engedélyt 24 évesen kértem arra, hogy kitetováltassam a számat...:) na, attól idegbajt kapott, hogy csúnya lesz, de szép lett, ugyhogy megnyugodott anyu.
2011. aug. 13. 08:39
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

tangát 9 éves koromba vettem, de utáltam :D

festés...mivel vannak nővéreim ezért elég korán.7 éves voltam (2 lila,4 vörös csík 12 éves koromig nem kopott ki...csak szinező volt)13 éves koromba festettem.műkörmöm sose volt én növesztettem meg és lakkoztam ki(sokan nem hitték el, h saját köröm)szolizni nem akarok mert felesleges.(:

2011. aug. 13. 11:43
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen tanga. hajamat 14 évesen festettem feketére. műkörmöt rondának tartom, ahogy a cigányszínt is szóval kihagyom a szolit is.
2011. aug. 13. 19:19
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem olyan 14 éves korom körül kérdezte anya, akarok-e tangát, de nem akartam, mert kényelmetlennek tűnt, szerintem 17-18 évesen kezdtem először hordani, akkor is főleg, ha pasimhoz mentem. Műkörmöt nem akartam, szolit nem ajánlja a bőrgyógyász az anyajegyeim miatt, de amúgy se tetszik, a hajamat azt mondta csak 18 évesen festhetem lilára, ha még mindig akarom, de 18 évesen már nem akartam lilára festetni. :D Most is természetes színű.

20L

2011. aug. 13. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!