Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves volt (ál)?

Hány éves volt (ál)?

Figyelt kérdés
hány éves voltál mikor anyukád tangát vett neked,fefestette a hajad,engedte hogy műkörmöt csinálj,vagy szolizz?hány éves koráben engeded meg ezt a lányodnak?(nem mindet egyszerre csak egyet-egyet)
2011. aug. 12. 14:34
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

tanga: 14

hajfestés: 13, de csak vörös csíkok voltak benne

műköröm: 15évesen, de nem porcelán, hanem zselé

szoli: nem akartam sosem szoliba menni, és nem is szeretnék

lányomnak... tanga, ha nagyon kiszeretné próbálni 12-13... hajfestést 13-14évesen, zselés műköröm 14-15. Szolit nem engedném.

2011. aug. 12. 15:38
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
előző válaszoló vagyok.a 11 éves melírozásnál a barna az eredeti hajszín volt.
2011. aug. 12. 15:39
 13/39 anonim ***** válasza:
84%

27 éves vagyok.Kislányom 17 hónapos,de valószínűleg hosszas beszélgetések közepette fogom lebeszélni ezekről a felesleges dolgokról.

Egy fiatal lányka nem a szolitól,műkörömtől ,hajfestéstől lesz szép.

Tangát vettem magamnak kb 15 évesen,spórolt pénzből,néha jól jön,ha olyan gatyó van rajtam,de nem túl kényelmes.Valaki írta már,hogy nőgyógyászati gondokat is tud okozni,igaza van.

Szolin kívül mindent próbáltam,de csak felnőtt koromban saját keresetből.

1-2 alkalom manikűr után rájöttem,hogy ez nem én vagyok,ez nem az én világom.Sokkal jobban szeretem a saját körmeimet,legalább tudok velük rendesen fogni... :)

Nem azt mondom,hogy egy lagziba nem szép,vagy pl a tanga nem csinos,dehogynem.De nem szabad,hogy ez határozza meg a mindennapokat.És ne adj Isten erre költs,mikor másra kéne a pénz.

2011. aug. 12. 15:45
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Mikor 9-10 éves voltam elmentem a néhány évvel idősebb unokatesómmal vásárolni és vettünk 1 fizet kettőt kap akcióban egy tangát :) Igazából csak az eprek tetszettek az elején és kb egyszer vettem fel, mert nagyon kényelmetlen volt, amúgy anya is látta , de nem érdekelte tudta, hogy úgyse hordom.

A hajfestésen most kezdtem gondolkodni, de mivel nem túl sötét a hajam először szőkítő sampont akarom megpróbálni, hogy ér-e valamit, hajfestéssel szerintem még várom min. egy évet.

Szolizást engedi anya, főleg, hogy van szoláriumunk, meg nehezen barnulok le és úgy nézek ki mint egy rossz vizihulla

A műköröm meg nem érdekel, ha változatosságot akarok akkor kifestem és kész, de szerintem nem érdekelné különösebben anyát ha lenne, úgy is tudja, hogy zavarna.

15/l

2011. aug. 12. 17:27
 15/39 anonim válasza:
100%

Tangát idén vette nekem anya, a hajat festeni sose akartam a körmeim szépek hosszúak szóval a műköröm is ugrik a szoli meg pénz pazarlás és rákos leszel nyáron le kell lebarnulni rendesen és az kitart télig is. És a lányomat is valahogy így fogom nevelni és ezeket nem igazán fogom megengedni neki.

16/L

2011. aug. 12. 18:08
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Tangát sosem szerettem volna, mert szerintem az bu.zis, meg nem is lehet valami kényelmes. A műköröm szinén bu.zis, szoláriumba meg nem fogok menni. 16/F
2011. aug. 12. 19:22
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
A hajamat se fogom befesteni, mert az is bu.zis.
2011. aug. 12. 19:23
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

9 évesen tanga ( tudta ,hogy úgyse fogom hordani,csak kiprobáltattam,azóta se szeretem..)

12 évesen melír

nagyon régóta kb 10éves korom óta alapjáratban hosszú körmöm van (sose engedtem levágni)-de szerintem nem áll rosszul,mer hosszúak az ujjaim stb.

szolizni,meg soha nem akarok-de ez nemis volt még téma.

14L

2011. aug. 12. 19:25
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Tanga: ovis korban, de csak kipróbáltam, szörnyen kényelmetlen volt. Egyszer elmentem benne az oviba aznap nem tudtam aludni, azóta sem hordom. egyik osztálytársam kiscsoportos kora óta csak azt hord.

Hajfestés: melírt szeretnék, most ezzel fűzöm anyát :D de eddig nem volt, befesteni meg nem szeretném max. sötétebbre.

Műköröm: a jövőhéten lesz először :) De az is csak azért mert rágtam, már leszoktam róla, de nagyon csúnya, utálom ha valaki a kezemet nézi, szóval megegyeztünk anyával egy rövidben, és csak francia lehet :)

Szoli: Nem voltam még, de nem is akarok.

A lányommal kb. ugyanígy, de hajfestést csak mértékkel, nem durva színváltozást (gesztenyebarnából hidrogénszőke, vagy fordítva), és nem túl gyakran.

13L

2011. aug. 12. 19:59
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: végre valaki, aki szintén ovis korában kapott először tangát, kezdtem magamat egyedül érezni xD
2011. aug. 12. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!