Kinek van tesója? Hány van? Milyen neműek? Mi a nevük? Mennyi idősek? Mi a te neved és te hány éves vagy?
Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 17:49
1/30 anonim válasza:
nekem van egy öcsém aki 6 éves én meg 15 lány :)
2/30 anonim válasza:
Van egy húgom, aki értelemszerűen lány. :) Vikinek hívják, 14 éves, nekem meg Danus a nevem és 16 éves vagyok. :D
16/l
3/30 anonim válasza:
Van egy nővérem és egy bátyám 25 és 22 évesek. Zsófia és Dániel. Én 17 vagyok és Fanni. :D
4/30 anonim válasza:
Van egy bátyám, 17 éves és Ádám, van egy öcsém, 8 éves, Martin, és én 14 vagyok, és Fanni:)
5/30 anonim válasza:
Ádám vagyok énis :D 18 éves, tesóm Pisti 20
6/30 anonim válasza:
Nekem van. 1. Lány. Angéla. 18 éves. Irén (INCI!!!) és 14 éves vagyok. :)
7/30 anonim válasza:
25 éves báty 23 éves nővér 14 éves wok -.-"
8/30 anonim válasza:
2 fiú testvérem.:)
A bátyám:Krisztián -20 éves
Az öcsém:Ádám -13(novemberben lesz 14)
Én: Réka -16
9/30 anonim válasza:
Nekem 2 testvérem van, egy lány és egy fiú. 35 és 36 évesek, Gabriella és László, én 14 éves vagyok, és Eszternek hívnak.
10/30 anonim válasza:
Van 2 bátyám és egy húgom. Az egyik bátyám 18 éves, a másik 15, a húgom 1 éves, én 12 vagyok. Neveket nem szeretnék írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!