Én 11,5 éves vagyok. Írjátok az emlékeiteket ami ehhez vagy hasonló korhoz köt! ^^ leírjátok nekem?
Már jó régen volt, hallod... :D
Nekem annyira nem volt jó 11 évesnek lenni. Ekkoriban nagyon sokat szekáltak, megkeserítették az életemet, sokáig nem is mertem bízni az emberekben ezek hatására. Csak most, 5 évvel később kezd feloldódni ez a gátlás.
Akkoriban voltam utoljára strandon, szintén a cikizők miatt, mert féltem, hogy körberöhögnek strandon. Ezen a nyáron kiteszem a lábam strandra, már csak azért is.
Pesten voltunk osztálykiránduláson, és valamiért a fagyizóban meghívtak minket :D Mentünk többször is, ha már lúd, legyen kövér alapon :D
Bocsi, de más nem nagyon maradt meg, nagyon régen volt.
16/l
Majdnem ennyi idős voltam, amikor meghalt anyukám élettársa, akit úgy szerettem mintha az apukám lett volna. :'( Ekkoriban jártam társastáncra, és nagyon boldog voltam, mert kétszer is táncolhattam azzal a fiúval, akibe fülig szerelmes voltam (de ő mit sem sejtett az egészből). :) Sajnos több dologra nem emlékszem, pedig nem is volt olyan régen...
14 éves, lány
Nagyon régen volt,4 éve.Nekem nem volt annyira jó azaz időszak,bár akkor még anyámék vittek nyaralni..stb.Most már jobb az életem és sosem mennék vissza arra a korra.:/
15/L
akkor lett a barátnőm az akivel mostanáig napi 24 órát együtt töltöttem. csak sajnos nemrég elköltözött az rszág másik végébe... hiányzik :( 3 évig voltunk barátok
új iskolába kerültem ennyi idősen. nehezen illeszkedtem be. de azért összejött
akkor voltam életembe először szerelmes. egy 8.-osba. :)) 3 évvel volt idősebb és tökre lenézet :(
kaptam egy kutyát, akit imádok mert nagyon-nagyon édes. (berni pásztor)
14/L
Akkor kezdtem el táncolni járni, amit nagyon szerettem :)
Egyébként unalmas volot az életem, nem voltak barátaim sem :S
14/L
11 évesen hagytam abba a néptáncot a tanulás miatt. Amit akkor nem bántam, de azóta már nagyon bánom. Érdeklődtem több néptánccsoportnál is, de mostanában sajnos a lányok vannak többségben, tehát inkább fiúkat várnak. Max. úgy tudnék menni, hogyha vinnék párt, de nincs egy fiú ismerősöm sem, aki szeretne néptáncolni. Ez a dolog kettős érzéssel tölt el. Egyrészt nagyon bánom, hogy abbahagytam, másrészt örülök, hogy egyáltalán kipróbálhattam és nagyon sok szép emlékem lett ezáltal.
16/L
akkor lettem kiutálva az osztályból, minden ember rugdosott és lökdösött,amikor csak meglátott. (mint az amerikai filmekben úgy nézhetett ki:D)
és akkor volt az első csókom egy nálam jóval idősebb fiúval
nem a legszebb emlékek, azóta rendbe hoztam magamat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!