Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én 11,5 éves vagyok. Írjátok...

Én 11,5 éves vagyok. Írjátok az emlékeiteket ami ehhez vagy hasonló korhoz köt! ^^ leírjátok nekem?

Figyelt kérdés
Köszi,:) nyugodtan beszélgethetünk :D
2011. jún. 20. 13:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kb. ennyi idős voltam, amikor kezdett a család szétszakadni. A nővérem elköltözött, otthon egyre több volt a veszekedés, a barátaim száma viszont a nulláról felszökött ötre. A mai napig összejárunk, közülük került ki a párom is :) Minden nap elmentünk csavarogni suli után, hétvégén egymásnál aludtunk. Az iskolában egyre inkább hanyatlott a teljesítményem. 12 éves korom körül kezdődött kialakulni az evészavarom. De a legemlékezetesebb dolgok akkor is azzal az öt emberrel kapcsolatosak, a rosszak már nem is aggasztanak annyira.
2011. jún. 21. 18:27
 22/27 anonim ***** válasza:

Anyukám kiabált velem és pofon vágott a semmiért. Uff

15/L

2011. jún. 22. 17:12
 23/27 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen megismerkednék veled, aranyosnak tűnsz. ^^ Ha gondolod, írj egy e-mailt. :3 Várom. :)
2011. jún. 23. 18:58
 24/27 A kérdező kommentje:
Szia! utoldó hozzá szóló..őőő de te ki vagy? :O
2011. jún. 24. 13:52
 25/27 anonim ***** válasza:

Nekem akkor iszonyú volt az életem, de ahogy látom, a többségnek szintén... jó érzés, hogy végre fölnőttem és végre nem magyaráz senki....

Akkoriban leginkább az foglalkoztatott, hogy ha felnövök, akkor igaz lesz-e az, hogy vissza fogom sírni a gyerekkort, mert akkor, amikor gyerek voltam, akkor mindenki ezt mondta.

És hát DEHOGY SÍROM VISSZA!!!!!!!!

EZERSZER JOBB MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

2011. júl. 3. 01:06
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

A sulit utáltam. Kitűnő tanuló voltam, de féltem, szorongtam - akkoriban szoktam le a házi feladatok megírásáról, és mindig féltem,hogy lebukok. :D Nem voltak nagyon barátaim. A suliban még voltak más gyerekek akikkel elvoltam, de olyan barátom nem volt, akivel sulin kívül találkoztam, vagy eljártunk volna egymáshoz.

Akkoriban kezdtem el titkolózni a családom előtt sok dologról, és elkezdtem naplót írni.

Akkor lett otthon internetünk, bár eleinte én még nem nagyon használtam, mert alig ismertem pár honlapot ami érdekelt.

11 évesen találtam rá a legnagyobb hobbimra, ami a mai napig (21 vagyok) a kedvenc hobbim és már pénzt is keresek vele.

2011. júl. 20. 10:37
 27/27 Lia99 ***** válasza:

11 évesen találkoztam előszr a mostani szerelmemmel. Ő 2 évvel idősebb, és a báttyám legjobb barátja.Ugy visszamennék abba az időbe.

19/L

2011. aug. 3. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!