Én 11,5 éves vagyok. Írjátok az emlékeiteket ami ehhez vagy hasonló korhoz köt! ^^ leírjátok nekem?
Anyukám kiabált velem és pofon vágott a semmiért. Uff
15/L
Nekem akkor iszonyú volt az életem, de ahogy látom, a többségnek szintén... jó érzés, hogy végre fölnőttem és végre nem magyaráz senki....
Akkoriban leginkább az foglalkoztatott, hogy ha felnövök, akkor igaz lesz-e az, hogy vissza fogom sírni a gyerekkort, mert akkor, amikor gyerek voltam, akkor mindenki ezt mondta.
És hát DEHOGY SÍROM VISSZA!!!!!!!!
EZERSZER JOBB MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
A sulit utáltam. Kitűnő tanuló voltam, de féltem, szorongtam - akkoriban szoktam le a házi feladatok megírásáról, és mindig féltem,hogy lebukok. :D Nem voltak nagyon barátaim. A suliban még voltak más gyerekek akikkel elvoltam, de olyan barátom nem volt, akivel sulin kívül találkoztam, vagy eljártunk volna egymáshoz.
Akkoriban kezdtem el titkolózni a családom előtt sok dologról, és elkezdtem naplót írni.
Akkor lett otthon internetünk, bár eleinte én még nem nagyon használtam, mert alig ismertem pár honlapot ami érdekelt.
11 évesen találtam rá a legnagyobb hobbimra, ami a mai napig (21 vagyok) a kedvenc hobbim és már pénzt is keresek vele.
11 évesen találkoztam előszr a mostani szerelmemmel. Ő 2 évvel idősebb, és a báttyám legjobb barátja.Ugy visszamennék abba az időbe.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!