Én 11,5 éves vagyok. Írjátok az emlékeiteket ami ehhez vagy hasonló korhoz köt! ^^ leírjátok nekem?
Új suliba kerültem, ahol a mai napig fekete bárány vagyok... De már megszoktam, máshol vannak barátaim. Rengeteget cikiztek akkor.
Még annyi ugrik be, hogy akkor nyaraltam utoljára... Komárom-Esztergom megyében voltunk, meg Szentendrén, Budapesten... :D Több nem ugrik be. 14/L
Ennyi idős voltam,amikor anyukám nyáron meghalt.Jöttek a rosszullétek utána a hiánytól és fájdalomtól.Boldogtalan voltam akkoriban és unott.Kivéve,amikor az akkori "legjobb bnőm" nálam nyaralt,és én is nála.Akkor viszont jól elvoltunk.Szeptembertől betegesen rajongani kezdtem az egyik női tanáromért,mint ahogy 11 évesen egy énekesnőért.Ez a kifordulás is szerintem a magány miatt volt.Már kezdek rendbejönni,az akkori bnőmet gyűlölöm,mert többször átvert stb.A tanárom külföldön él,az énekesnő ugyanúgy a kedvenc előadóm,de már nincs meg az a kislányos rajongás.Valami ilyesmi. :P
15(és fél XD)/L
Hát...én annyi vagyok...huu sok minden :D
Ha gondolod írj egy mailt:f.csenge99@citromail.hu
várom;)
Akkor kezdett el érdekelni az írás (mondjuk brutálisan szörnyen ment, de részletkérdés), akkor távolodtunk el egymással a legjobb barátnőmmel, mondjuk nem végleg, de... És kb. akkor változtam meg, suliváltás, csendes, ügyetlen kislányból kicsit nagyszájúbb lettem... És nem bánom. Kb. ennyire emlékszem.
14/L
Az akkori baráti körömmel alakítottunk magunknak egy "családot", a legjobb barátom volt az apa, neki a szerelme az anya meg ilyen butaságok... eléggé megváltoztak a dolgok, ugyanis az "anyámat" már gyűlölöm.
Akkoriban szinte csak fiú barátaim voltak, jobban megértettek és jobban éreztem magam velük, mint a lányokkal. Akkoriban volt a nagy szerelmem, akivel 5 hónapig jártunk. Nagyon anime függő voltam annyi évesen. Hát...kb ennyi.
Akkor derült ki h anyám el akar válni apámtól,mert apám legjobb haverjával összejött. Felköltöztünk akkor mamáékhoz,apa kb.küzdött értünk h anya mégis őt válassza,én hülye kislányként biztattam anyát arra h ne apát válassza,mert akkoriban bírtam még azt a pasast,aztán felköltöztünk mamáékhoz egy kis időre,de a mamáék utálták anya pasiját,megtiltották neki h telefonáljon vele,aztán így elköltöztünk hozzá 1 albérletbe,anyámat rendszeresen verte a tudtám nélkül,asszem akkor tudtam meg apámtól h mekkora 1 r!banc volt már mindezek előtt is anyám,h hány pasija volt..aztán dióhéjba ennyi..ja + egy csomószor költöztünk el onnét az albérletből vissza haza ahol laktunk 'eredetileg'..apának lett 1 bnője akit mai napig imáádok.^^ azon a nyáron sokat jártunk el győrbe,veszprémbe,pestre..apáékkal. jól ment akkor..akkor kaptam asszem converse cipőt is..akkor estem bele apa bnőének a barátnőjének a fiába akivel rengeteget vltam akkor,sokat jártunk el kirándulni biciklizni(apa,apa bnője,apa bnőének bnője+fia+férje..) jöttek külföldről apa bnőének rokonai..sokat jártunk füörödni,kirándulni..egész nyáááron vivatv.;D nagykislánynak éreztem magam akkor nagyon.;DD
amúgy kemény év volt,nem kívánok olyat senkinek..
13L
Akkor szivatott engem az egész suli.
Akkor vágattam le a hosszú hajamat nagyon rövidre, amit azóta 1000x megbántam.
Nagyon sokat sírtam egész évben.
Hál'istennek azóta ezek a dolgok 360fokos fordulatot vettek, most MAJDNEM tökéletes minden.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!