Nem tudom mi van velem, mit tegyek? Segítség
Kérlek olvassátok végig, lehet apró gondnak tűnik, de már régóta nyomaszt.
Általános iskolában aza szürke kisegér voltam, mindenkivel jóban voltam, azaz nem volt bajuk velem, de nem voltam senkinek a legjobb barátja, egyedül voltam, stb. Aza csendes, visszahúzódó. Elhatároztam, hogy ezen változtatok, és lett még általánosban egy fiú, ill. lány legjobb barátom. Aztán szép lassan pár emberrel nagyon jó barátságom lett. Átkerültem gimibe, elhatároztam, hogy "új arcom" lesz, azzal a céllal, hogy mindnekit megnevettessek, és mindenkivel kedves legyek. Szép lassan mindneki megszeretett az osztályban, szinte 6-7 embernek én voltam a "lelki társ", azaz akik midnent elmondtak nekem, szívesen beszélgettem velük, stb. Aztán lett egy legjobb barátnőm szintén az osztályban. Éreztem, hogy ez más barátság, mint a többi. Kitaláltuk a másik gondolatait, ha rosszban voltunk meglátszott, órákat beszéltünk telefonon, szóval tényleg, ha nem voltunk a másikkal nagyon rossz volt. A többiek észrevették, hogy mindig csak ezzel a lánnyal vagyok, és többször megemlítették. Így próbáltam velük is törődni, de egyre jobban távolodtam el tőlük. Sokaknak csak lelki szemetes voltam, vagy lelki társ, de nekem nem mindenki volt az. Jött a nyár. A régi barátok hívtak ide oda még az általánosból, velük nem szívesen találkoztam, a legjobb barátőm pedig új társaságba került, így szitne vele egyszer találkoztam összvisz a nyáron. Olyan elment az életkedvem, nincs kedvem senkihez, nicns kedvem találkozni senkivel, és úgy vettem észre, romlanak a kapcsolataim. Ha hívnak ygakran lemondom, gyakran nicns kedvem meghallgatni az embereket, mintha "kiégtem" volna, avgy nem tudom, hogyan mondjam. Sőt, úgy vettem észre, hogy még a közelebb álló barátaimmal is romlik a viszonyom, folyton panaszkodom, olyan semmilyen ez az egész, nem tudok mit mondani...Nem midnig érzem jól magam.
Mi lehet velem? (anyu régen alkoholt fogyasztott, így elhatároztam, hogy sokat kell törődjek vele, volt, amikor mondta, hogy túl sokat megyek el otthonról, most viszont már elneged, mióta nem iszk, de ez is rányomhatta a bélyeget a dolgaimra?)
Egész nap gépezek és nincs kedvem semmihez, kimozdulni, stb.
Kérlek segítsetek, mi történt velem? Tényleg félek, hogy elvesztek mindenkit.
Köszi a válaszaitokat!
Az a baj, hogy ilyen gátlás is van bennem, mert aztán meg átkerülöka túl sokat elmegyek kategóriába, és attól félek, hogy ha anyunak nem leszek itt, mint támasz, megint rossz lesz lelkileg neki:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!