Mit kérjek szülinapomra? Szeptemberbe lesz 14 leszek.
Figyelt kérdés
Ti mit kérnétek mit vettetek mit kértetek.
Vagy esetleg ötlet... fogalmam sincs mit kérjek...
2011. aug. 6. 22:26
11/38 anonim válasza:
pénz,könyv,hát...... valahogy győzdd meg a szüleidet ,hogy kapj mondjuk egy hörcsögöt,mivel azok arik:)dvd film,Ha valamelyik kultúrát nagyon szereted olyan tárgyat pl.:Kína ,Buddha.
12/38 anonim válasza:
könyv, DVD, fehérnemű, ruha, cipő
13/38 A kérdező kommentje:
Ruhát azért nem kérek mert minden augusztusba ujul a ruhatáram...
Marad a:
Pénz
Könyv
Meg meg próbálok egy kisállatot szerezni... hörcsögöt azt nem szeretnék mert igen harapós (már volt hörim) talán táncoló egér, kiscica
2011. aug. 8. 07:53
15/38 anonim válasza:
Krokodil a kádba esetleg....
Amúgy ha nincs ötleted, kérd a pénzt, azt arra költöd, amire te szeretnéd, vagy ne költsd el, hanem gyűjtsd valamire, max később megtetszik valami, és akkor egyből megtudod venni, hisz van félrerakva pénzed...
16/38 anonim válasza:
Amire neked szükséged van az egy multifunkcionális rotációskapa.
17/38 anonim válasza:
Szerintem kérj egy fikakikapókampót! ;) Hasznos tud lenni...
18/38 anonim válasza:
Hát... én pénzt szoktam kapni, aztán ha összegyûlik, akkor elkölthetem arra, amire ..engedik :\
19/38 anonim válasza:
Szerintem helyesírási szótárt. Talán egyszer rájössz, hogy miért...
20/38 A kérdező kommentje:
Utolsó bocs, hogy nem magoltam be az egész könyvet!
Pénzt nem kapok
Üveg festéket szeretnék kérni.
Már felhoztam a témát, de apám egyszerre leszólt, hogy megint szemetet gyártok meg ilyen :(
2011. aug. 14. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!