Hogyan vegyem rá anyuékat hogy 15. szülinapomra csináltathassak köldök pc-t?
14/L
köszi a válaszokat!
szerintem beszéld meg velük a dolgot.mondd meg,hogy nagyon szeretnéd és ugyse lenne ez örökké.
amugy szerintem inkább most legyen,inkább próbálja ki most mint később szurasson magának 10000000db pc-t:)
Én is szerettem volna, amikor olyan idős voltam mint te, illetve a fülembe is szerettem volna egy plusz lyukat. A köldök pc-t nem engedték, a fülemért sem ujjongtak, de azt mondták ha már választani kell, akkor legyen az. (ha megunom a hajam akkor is takarja) 16 évesen meg is csináltattam, ezt azóta is imádom, sőt tavaly gazdagodtam még egyel, viszont a köldök pc már akkor sem kéne ha rákényszerítenének.
Anyudék nagyon jól teszik, hogy nem hagyják. Várj pár évet még, és ha 18-9 éves korodban is úgy gondolod, hogy ez neked tényleg kell, nem csak a divat miatt kíváncsiskodsz, akkor csináltass. Ha benő, annak akkor is helye marad, bár kicsi, de ha 2 év múlva rájössz hogy nem is olyan szép, és kiveszed, akkor utána hogy fogsz strandra menni úgy hogy ne érezd magad feszélyezve?
Ez lehet valakinek nem okoz problémát, nekem kicsit azért igen!
O_O
akkor én fira vagyok.
6.ban kaptam az 1. piercingem (orr) anya kérdezte meg,mert a fülem akartam végig lövetni,de az jobban megmarad
2009. aug. úgyszint ajakkal mert tudta régóta szeretnék persze az már saját pénzből ment.
a 3.at már én szúrtam nem rég...anyát kiverte a víz.
Nekem ilyennel nem volt gondom,de ha nem engedik meg,akkor gyűjts pénzt menj el..nyárra az úgy is pont jó lesz,és ha úgy van addig kiszeded a strandod,és nem is fog feltűnni.
Bár jobb ha meg engedik nem kell takargatni.
amúgy a köldök pc olyan,ha kiveszed sem nagyon marad nyoma,ha ettől félnél.szerintem erre a legjobb mód,ha oda mész és elmondod nekik,meg ha ellenkeznek akkor felveted,hogy saját felelősségre..remélem megengedik ha tényleg szeretnéd
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!