Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengedjem a lányomnak?

Lalu480 kérdése:

Megengedjem a lányomnak?

Figyelt kérdés
13 éves lányom szeretne 1 tetkot nem nagyot csak 1 kis csillagot ma piercinge van neki akkor szerinted a tetkot is engedjem meg?
2011. aug. 4. 22:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
na kössz 14 éves vagyok egyszer kilakkoztam a körmömet, (nyári szünet wolt+tavaly+halvány színnel) és apum MAJDNEM LEORDÍTOTTA A FEJEM! tetkó+piercing? hát kapnék 2 nagy fülest! szval...
2011. aug. 5. 16:50
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted őt, ne engedd meg neki, mert még nagyon meg fogja bánni. Gondolkodj már! Ezt egész életében viselni fogja, legyen majd 60 éves nagymama vagy legyen majd valami komoly állása, arról nem is beszélve, hogy mivel még mindenképp nő valamennyit, totál el lesz nyúlva a minta. Szerintem csak divatból szeretne( ezt bizonyítja az is, hogy nem valami számára jelentős mintát választott, hanem egy sima csillagot).Amennyiben mégis úgy döntenél, hogy engedsz a kérésére, akkor se engedd, hogy rendes tetoválást csináltasson, hanem lehet hennával is festeni, igaz, nem tart csak vagy két hétig.

14/L

2011. aug. 5. 17:46
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha 13 évesen piercingje van, akkor nem tudom min bizonytalanodtál el most? Persze, varrassa magára a fél börtöntérképet, miért is ne? Végül is már biztosan kialakult személyiség, aki nem bánja meg a hirtelen döntéseit és nem fogja megbánással nézni 80 évesen a kókadó csillagot magán... csináltass Te is vele! Fő hogy laza, fiatalos anyuka legyél, akinek a kicsi lánya bármit megtehet és frusztrálhatja maga körül a többit, akinek a maradi szülei szerint a 13 éves gyerek ne varrassa magát, és ne legyen benne több fém, mint a reggeli vitaminban a vas. Hajrá!
2011. aug. 5. 19:44
 24/27 lorus ***** válasza:
100%

Nem! A nővérem 17 évesen csináltatott és mikor haza ment anya majd megölte annyira ideges lett.A nővérem 18 éves és anya még most sem engedné neki.

Szerintem 13 évesen még korai. Majd 20-30 évesen megünja vagy előbb.

16/L

2011. aug. 5. 22:32
 25/27 anonim ***** válasza:
kérdező megengedted neki vagy sem?
2011. aug. 9. 19:10
 26/27 anonim válasza:
Jézusom!! Tetkó?? Pc??? Ha nem tudnád, ez a szülőt minősíti. Mit gondolnának rólad a gyerek iskolájában. Nem a gyereketz vetnék meg hanem, hogy úr isten milyen elvetemült szülője van ennek a gyereknek...
2011. okt. 30. 10:25
 27/27 anonim ***** válasza:

Éltemben nem mondtam ilyet egy szülőnek.

De akkor is szánalmas dolog még az is hogy gondolkodsz rajta :/!

2011. okt. 30. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!