Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13 éves lánynak megengednéd,...

13 éves lánynak megengednéd, hogy legyen barátja?

Figyelt kérdés
Elvinéd hozzá és azt,hogy a fiú eljöjjön hozzá?
2011. júl. 30. 15:20
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
92%
Nem azért az egyért de én vagyok 18 lassan és nekem is volt 13 évesen barátom aztán nem volt semmi....:-.-"""
2011. okt. 14. 10:38
 32/35 anonim ***** válasza:
2012. aug. 11. 17:02
 33/35 anonim ***** válasza:
75%

Nem, semmi képen nem. 3 fiam van, tudom mi a véleményük az ilyen lányokról...csak meg kell hallgatni az előző válaszban lévő klippet. Ha nem fogjuk vissza a gyermekünket, akkor sajnos ideje korán fog mindent kipróbálni, és mi szülők azért vagyunk, hogy vigyázzunk rájuk és ne engedjük ezt meg. A gyerekeket sokféle hatás éri a médiából, sok beszélgetéssel irányítani kell őket, hogy mi az ami helyes, és mi a szenny. Ha 13 évesen ez eszébe jut, az nem azt jelenti, hogy érett, hanem azt, hogy hasonlítani akar a felnőttekre, és ezt látja az iskolában. De ne felejtsük el, az egy éves gyermek is úgy kezdi a tanulást, hogy mindenben leutánozza a szüleit, környezetét. A mi dolgunk kedves szülők, hogy helyes dolgokat mutassunk, és ne engedjük meg azt, amit helytelennek tartunk. Igenis, akár mennyit fejlődik a világ, ez még nagyon korai egy 13 éves lánynak, aki egyenlőre a macijával aludjon és a barátnőivel lógjon és jókat dumcsizzanak, és este 8 után semmi keresni valójuk az utcán. Kedves szülők! Neveljük és irányítsuk a gyermekünket, 13 évesen még szükségük van ránk, ne hagyjuk, hogy sodorja őket a média és a haverok. Később meg fogják hálálni, és ők is ezt az értékrendet viszik tovább a saját életükbe.

Canyi 40L

2012. aug. 15. 08:57
 34/35 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen nem, hová jut ez a világ, egy 13 éves a tanulással foglalkozzon ne a fiúkkal, pláne, hogy még kiskorú.
2013. febr. 21. 12:23
 35/35 anonim válasza:
87%
Minek pasizni 13 évesen? Valaki mondja meg!
2017. aug. 20. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!