13 éves lánynak megengednéd, hogy legyen barátja?
Egy 13 éves lány nem fog titeket megkérdezni róla :)
Ha nem-et mondotok, akkor majd hazudik. Mivel jobb drága szülőtársak?
Nekem van fiúm, mondjuk elég ritka ebben a korosztályban ilyen rendes srác:) Szüleimnek bemutattam, jön ő is a "sátoros" ünnepekre. Csak a haverjai piszkálják mindig, hogy mikor fekszünk már le egymással. Még kb. 3 évet várunk.
13L
*milyen
am bocs a helyesírásért de nem magyar billentyü, és elég érdekes szóval nehézkes még az irás, meg nem minden betü van.
Igen, meg. Nem értem, miért ne lehetne barátja. Azt is engedném, hogy menjen fiúhoz, és hogy a fiú jöjjön hozzá.
Amúgy ha megtiltod neki, akkor hazudni fog, és rosszabb a helyzet...
Ha megkérdez,akkor igent válaszolok,ha nem kérdez,akkor mit tehetek?
Nincs lányom,korai is lenne egy gyerek.De ha majd lesz,akkor azért az őszinteségre nevelem és nem alkalmazom a lelki terrort..akkor persze,hogy nem takarít az a szegény gyerek,meg nem főz,ha azt mondom neki,hogy "milyen hülye vagy,nem úgy kell csinálni!",hanem azt fogom mondani neki,hogy "majd legközelebb sikerülni fog!"
Ha elmondja,hogy akar barátot,akkor elmondom neki,hogy azért érhetik csalódások,és egyért se sírjon,meg hogy vigyázzon..:) és a többi az ő dolga.Az együtt alvást természetesen SEMMI ESETRE SEM engedélyezném.Szerintem még 15-17 évesen is korai.-.-"
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!