Csak én szoktam megmosolyogni ezeket a "párkapcsolatokat"?
Látom, hogy a 11-13 évesek családi állapota Facebook-on: Kapcsolatban vele: XY. A fiúknak - tudom, hogy vannak kivételek - ilyenkor még a videojátékok körül forog az esze, a lányok meg büszkélkednek, hogy van "pasijuk". Még én is kicsinek tartom magam egy fiúhoz, nemhogy őket. Ja, és a leghosszabb ilyen "kapcsolat", amit láttam 2 hetes volt. Ez valami játék újabban?:D
14lány
Attól, hogy 12 évesen jártam valakivel egyenlő azzal, hogy már 14 évesen egy k*rva voltam, ráadásul védekezni sem tudtam??
Úúúúristen, remélem sose lesz gyereketek!
Az életkorral arányosan nem növekszik az intelligencia, így semmi értelme felhozni a "xy-szor idősebb vagyok nálad" szöveget.
Elég unalmas már. :)
Minek tiszteljek olyan "embert", aki nem érdemli meg?
Annyira együgyűek vagytok, hogy az hihetetlen.
16:12
Minek írtad le a véleményedet, úgyis le fognak hurrogni, hogy még csak most leszel 16 :)))
Szánalmas "felnőttek" vagytok.
Nos, akkor én néhány válaszoló értékrendje szerint nagy ribanc vagyok!
Nekem már óvodában is volt FÉRJEM :D Jocónak hívták, és minden nap vittünk egymásnak csokit, amit suttyomban ettünk meg ebéd előtt a játszótér mögötti bokorban.
Amúgy hiába neveli valaki tökéletesen a gyerekét,attól a gyereknek is van ám esze. :D Amiről a szülők nem tudnak,az nem fáj. ;)
Attól,hogy 12 évesek járnak,nem lesznek 14 évesen terhesek. Nekem is voltak olyan osztálytársak,akik kijelentették,hogy na akkor ők együtt vannak,de attól nem cipel 3 gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!