Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én szoktam megmosolyogni...

Csak én szoktam megmosolyogni ezeket a "párkapcsolatokat"?

Figyelt kérdés

Látom, hogy a 11-13 évesek családi állapota Facebook-on: Kapcsolatban vele: XY. A fiúknak - tudom, hogy vannak kivételek - ilyenkor még a videojátékok körül forog az esze, a lányok meg büszkélkednek, hogy van "pasijuk". Még én is kicsinek tartom magam egy fiúhoz, nemhogy őket. Ja, és a leghosszabb ilyen "kapcsolat", amit láttam 2 hetes volt. Ez valami játék újabban?:D

14lány

2011. júl. 24. 15:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy 12 évesen jártam valakivel egyenlő azzal, hogy már 14 évesen egy k*rva voltam, ráadásul védekezni sem tudtam??

Úúúúristen, remélem sose lesz gyereketek!

2011. júl. 25. 13:31
 22/31 anonim ***** válasza:
42%
Ezt kinek szántad életem? Nekem van gyerekem!És én meg is fogom nevelni.Ha lehet akkor ennyi idősen ne te akard kioktatni a nálad 2-szer idősebbeket.
2011. júl. 25. 13:40
 23/31 anonim ***** válasza:
22%

Az életkorral arányosan nem növekszik az intelligencia, így semmi értelme felhozni a "xy-szor idősebb vagyok nálad" szöveget.

Elég unalmas már. :)

2011. júl. 25. 14:19
 24/31 anonim ***** válasza:
55%
14:19, te meg elég pofátlan vagy, nem gondolod? Látszik, hogy a te anyád nem nevelt meg, csak eltart.
2011. júl. 25. 14:28
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Minek tiszteljek olyan "embert", aki nem érdemli meg?

Annyira együgyűek vagytok, hogy az hihetetlen.

2011. júl. 25. 14:41
 26/31 anonim ***** válasza:
77%
Kedves előttem szólók! Én a környezetemben azt tapasztalom, hogy azok, akiket a szüleik mindentől tiltanak (pasizás, bulizás) sokkal inkább megcsinálják mindezt, mint azok akiknek meg van engedve. Szerintetek a suliban nem tudnak pasizni? Ugyan már ne legyünk ennyire naivak! ha túlzottan tiltod a gyerekedet a pasizástól/fiúzástól azért is azt fogja csinálni. Nálunk sosem volt az, hogy tiltsanak valamitől, mindent meg tudtunk beszélni. 16 leszek nemsokára és tegnap beszéltük a legjobb barátnőmmel ( ő 15), hogy mi még nem akarunk pasit, mert még ráérünk ezzel, és egyikünket sem tiltottak a pasizástól a szüleink.
2011. júl. 25. 16:12
 27/31 anonim ***** válasza:
22%

16:12

Minek írtad le a véleményedet, úgyis le fognak hurrogni, hogy még csak most leszel 16 :)))

Szánalmas "felnőttek" vagytok.

2011. júl. 25. 17:20
 28/31 anonim ***** válasza:
42%
14.19-nek! Te biztos nagyon inteligensnek tartod magad,ettől érzed magad nagylánynak hogy kioktatod a felnőtteket?Még te is gyerek vagy,fogalmad sincs az élet dolgairól.De tudod én 28 évesen tartom magam annyira érettnek hogy nem állok le egy gyerekkel vitatkozni.A választ spórold meg légyszíves,úgy sem érdekel.
2011. júl. 25. 20:16
 29/31 anonim ***** válasza:
84%

Nos, akkor én néhány válaszoló értékrendje szerint nagy ribanc vagyok!

Nekem már óvodában is volt FÉRJEM :D Jocónak hívták, és minden nap vittünk egymásnak csokit, amit suttyomban ettünk meg ebéd előtt a játszótér mögötti bokorban.

2011. júl. 25. 20:26
 30/31 anonim ***** válasza:

Amúgy hiába neveli valaki tökéletesen a gyerekét,attól a gyereknek is van ám esze. :D Amiről a szülők nem tudnak,az nem fáj. ;)

Attól,hogy 12 évesek járnak,nem lesznek 14 évesen terhesek. Nekem is voltak olyan osztálytársak,akik kijelentették,hogy na akkor ők együtt vannak,de attól nem cipel 3 gyereket.

2011. aug. 3. 01:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!