Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak én szoktam megmosolyogni...

Csak én szoktam megmosolyogni ezeket a "párkapcsolatokat"?

Figyelt kérdés

Látom, hogy a 11-13 évesek családi állapota Facebook-on: Kapcsolatban vele: XY. A fiúknak - tudom, hogy vannak kivételek - ilyenkor még a videojátékok körül forog az esze, a lányok meg büszkélkednek, hogy van "pasijuk". Még én is kicsinek tartom magam egy fiúhoz, nemhogy őket. Ja, és a leghosszabb ilyen "kapcsolat", amit láttam 2 hetes volt. Ez valami játék újabban?:D

14lány

2011. júl. 24. 15:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdésre még senki nem válaszolt megteszem én.

Kedves kérdező! nem csak te szoktad megmosolyogni ezeket, mások is.

2011. júl. 24. 21:44
 12/31 anonim ***** válasza:

Én is.

Egy barátnőm barátnőjének az a "hobbija",hogy fiúkat keres Facebook-on,bejelöli őket és "járnak",meg meglát egy fiút és ő azonnal "beleszeret" azonnal odakell mennie megkérdezni mi a neve,telefonszáma...stb.Elég szánalmas dolog ez, és nem veszi észre magát a csaj,pedig a barátnőm már elmondta neki párszor,hogy ez eléggé p*csa viselkedés...:D

2011. júl. 24. 22:17
 13/31 anonim ***** válasza:
Szerintem durva, hogy már ilyen korukban kezdik... Azt sem tudják, milyen a szerelem, nem elég komolyak hozzá... Én is úgy vagyok, mint te, 14 évesen kicsinek tartom én is magam... 14/L
2011. júl. 24. 22:59
 14/31 anonim ***** válasza:

12 évesen 1 évig jártam egy 14 éves fiúval. Rajtunk és a szüleimen kívül senki sem tudott róla, tehát nem dicsekedtünk ezzel.

Az, hogy hetente 1-2x 1-1 órát játszott, azzal mi a baj?? Sőt, még 16 éves fejjel is szoktam videojátékozni...

16/L

2011. júl. 24. 23:32
 15/31 anonim ***** válasza:
42%
23.32-esnek! Tudod nekem is van kislányom,igaz még csak 16 hónapos.DE 12 évesen még biztos hogy nem fogom megengedni neki hogy "járjon" valakivel!
2011. júl. 25. 11:11
 16/31 anonim ***** válasza:
55%
11:11: Ostzom a véleményed, de én még 14 évesen sem fogom megengedni neki.
2011. júl. 25. 12:10
 17/31 anonim válasza:
59%
Utolsó két válaszolónak üzenném, hogy a 12 éves gyermeketek nem fog hozzá engedélyt kérni... 15 évesen elég jól belelátok ebbe, és azt mondom, tökéletesen egyénfüggő, hogy 11 évesen mire megy egy lány vagy fiú: szexre, menőzésre, vagy komoly kapcsolatra, mert amint már többen is mondták, az utolsó csoportból is vannak!! Láttam már olyan 11 éves lányt is, aki több emberrel feküdt már le, mint néhány 18 éves, de hát az ő, illetve a szülei dolga... általában, én az ilyeneket nem szoktam megmosolyogni, inkább szánalmasnak tartom... akik meg divatozásból vannak egymással... (gondolok itt arra, hogy facebookon kommentek:nagyon szeretlek, örökké veled!! ♥♥♥♥ 2hét múlva, pedig egyedülálló, esetleg mással van, és kiírja, hogy összetörte a szívemet...)
2011. júl. 25. 13:04
 18/31 anonim ***** válasza:
56%

12 éves gyermeketek nem fog hozzá engedélyt kérni

Előtted lévő vagyok. Nem is kell engedélyt kérnie, hiszen felügyelet nélkül nem mehet sehova, csak iskolába. Kellő odafigyeléssel nem tud csinálni semmit, max. az iskolai alagsorban, arra meg ránevelem, hogy az ilyenekre ne legyen igénye.

2011. júl. 25. 13:23
 19/31 anonim ***** válasza:
42%
Utolsónak! Tudod nem egyformák a gyerekek.Én sem pasiztam 12 évesen,sőt még 15 évesen sem.Az anya aki meg megengedi a lányának hogy ennyi idősen fiúzzon az ne csodálkozzon ha fizetheti az abortuszt,vagy ha nem szól időbe a lány akkor meg nevelheti az unokáját.
2011. júl. 25. 13:24
 20/31 anonim ***** válasza:
42%
Bocsi 13.04-nek szántam.Az elöttem írónak teljesen igaza van!!
2011. júl. 25. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!