Csak én szoktam megmosolyogni ezeket a "párkapcsolatokat"?
Látom, hogy a 11-13 évesek családi állapota Facebook-on: Kapcsolatban vele: XY. A fiúknak - tudom, hogy vannak kivételek - ilyenkor még a videojátékok körül forog az esze, a lányok meg büszkélkednek, hogy van "pasijuk". Még én is kicsinek tartom magam egy fiúhoz, nemhogy őket. Ja, és a leghosszabb ilyen "kapcsolat", amit láttam 2 hetes volt. Ez valami játék újabban?:D
14lány
Én sem tudom komolyan venni ezeket. Nemhogy kiírják, hogy kapcsolatban vannak egymással, de még felnyomnak magukról smárolós képeket is, amiket rendszerint sok haverjuk lájkol és kommentál. Az osztálytársaim is ilyenek és engem cseszegetnek (konkrétan leszbikusnak titulálnak), amiért nem csinálom ugyanezt. Na, nekem meg ezzel van bajom. Ugyanis mindenkinek joga van azt csinálnia, amit akar (persze legális kereteken belül), de ha már másokba is belekötnek, amiért ők másban lelik örömüket, az már kicsit sok.
Ez a véleményem.
13/L
Szerintem nincs rajta semmi nevetséges.
Ez az a kor, amikor a gyerekek rájönnek, hogy "jéé, a fiúk/lányok nem is az űrből jöttek", és jó velük lenni. Persze, próbálkoznak, járogatnak, miért ne tennék? Az esetek nagy részében szájra puszin kívül nem történik semmi, sétálgatnak, fagyiznak, stb.
Meg aztán 14 évesen még neked is van hova fejlődnöd, mint ahogy nekem is.
Ellenpélda:
barátom 21,én 15.Első fiú az életemben,akit tényleg szeretek,és még csak meg sem fordult a fejemben,hogy megcsaljam.Ő is megcsalós volt,én is....a kapcsolataink sosem tartottak túl soká.Most megtaláltuk egymást,és már egy ideje boldogok vagyunk.Azt mondják,hogy látszik rajtunk,hogy őszintén szeretjük a másikat,és hosszú kapcsolatot jósolnak...
Pedig először minket is megmosolyogtak.;)
barátom 21,én 15.Első fiú az életemben,akit tényleg szeretek,és még csak meg sem fordult a fejemben,hogy megcsaljam.Ő is megcsalós volt,én is....
Az szép, hogy kislány létedte már megcsaltál valakit... Gratulálok. Na, menj vissza barbizni a szobádba.
A,úgy én is megmosolygom az ilyet. Ez a járósdi önmagában még nem lenne gond, csak hogy mostanában nagy divat ilyenkor már szexuális életet is élni... Ami konkrétan szánalmas és undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!