Mit vettetek eddig tanévkezdésre?
Vagy majd mit terveztek vásárolni?
Hányadik osztályba mentek?
Várod a sulit (miért)?
Eddig vettem egy szövegkiemelőt,egy új táskát.egy tollat
Fogok venni még füzeteket és a tankönyveket.
És várom a sulit
Szerintem veszek egy csomag fekete tollat.
Minden évben nagybevásároltam eddig (oké-oké, csak a Tesco papír-írószer során, felesleges 2000 Ft-os füzetet venni, ugyanúgy elszakad) és megmaradt annyi, ami erre az utolsó évre kellhet.Füzetet nem használok, mer' én vagyok a mappáslány, táskám van egy csomó, tesicucc is akad.
Ja, tankönyvek, de az alap.
Kaptam eddig tolltartót, tornazsákot, tesi pólót, torna cipőt, ételdobozt.Venni kell borítót, netről tankönyvet, vignettát, tollat, ceruzát, színest, színespapírt, radírt, vonalzókat, füzeteket, zsírkréta, ecsetek, rajzlap, írólap stb...Nem tudom kb. mennyibe fog kerülni.Várom már az iskolát, tanulni akarok, már unatkoztam nyáron.
6.osztályos leszek
11/L
Tolltartót vettem eddig, rajzlapot, írólapot, festő ecsetet.
Füzeteket, rajzfelszerelést, torna cuccot, írószereket kell vennem.
Hetedikbe megyek.
Igen várom, a társaság miatt.
Én holnap fogok elmenni "bevásárolni" iskolakezdésre. :) most megyek 9.be és úgy gondoltam hogy a fôbb tantárgyakra nagy, vastag füzetet veszek hogy kitartson sok éven át, és ha majd késöbb vissza kell nézni valamit akkor ne a sok kis füzetem közt kelljen keresgélni.tolltartóból is szeretnék 1újat venni mert az eddigi már kicsit régi(2-3éves), és fém ami annyit jelent hogy nagyon zörög :Dez is zavar/zavart benne.
Kéne még valami új tesizsák (kb 500ft ból kihizok 1szép bordó színű fekete "pántossat")
1piros,fekete és 3kék toll. Azon kívül néhány ceruza még ami kell.
A többiből megvan (jó/használatlan állapotban a tavalyi mint pl:technikacuccok)
Ja igen :) meg még ami fontos a füzet/könyv bekötő "fólia".
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!