Mit vettetek eddig tanévkezdésre?
Vagy majd mit terveztek vásárolni?
Hányadik osztályba mentek?
Várod a sulit (miért)?
Még semmit, szerintem még nagyon korai.
Majd augusztus utolsó hetében elmegyünk vásárolni, az elég lesz.
A végösszeg fogalmam sincs mennyi lesz. A tankönyvek úgy 20-25 ezer forint; táskát idén nem hiszem, hogy veszünk, mert kétévente szoktunk, és tavaly vettünk ; füzetek, tolltartó, ceruzák, egyéb kellékek nem tudom mennyibe kerülhetnek összesen, szerintem úgy 15-20 ezer forint körül ; ruhák meg fogalmam sincs, kimondottan iskolakezdésre nem veszünk szerintem max 1-2 dolgot, úgyis egész évben sokat vásárolgatok...
14/L, 8.-os leszek, és az osztálytársaim miatt várom a sulit [imádom őket], de a tanulás és koránkelés miatt meg nem várom.
"Nem vettünk eddig még semmit,szerintem korai lenne.Füzeteket fogunk venni,borítókat,meg a tankönyveket.Esetleg új ceruzákat,tollakat.11.osztály,szakközépiskola.Nem várom annyira,de nem is lesz rossz,ha elkezdődik.Majd idővel megunom.xD
15/L"
Te 15 évesen leszel 11-edikes? Nem 17 évesen szoktak azok lenni?
Majd kb aug 29.-én megyünk venni :D
Nem viszem túlzásba, veszünk pár füzetet, pár tollat, és ennyi.
Úgyis össze-vissza írok a füzetekbe
Eddig semmit. :D
Sok mindent nem tervezek, nem szoktam megvenni minden marhaságot. Füzeteket, pár új ceruzát, tollat, vonalzót (mert tavaly eltörtem xD), borítókat, rajzlap, ilyesmik.
Fogalmam sincs, mennyit akarok/fogok költeni, nem számolom ki előre.
Várom a sulit, mert kíváncsi vagyok milyen lesz, viszont kicsit parázok is. :D
Amúgy 9.-be megyek. :)
12. - es leszek.
Kicsit még korai... a tankönyveket majd első héten kapom meg, a szünidő utolsó hetében pedig veszünk majd füzeteket (az olcsóbbik fajtából mert úgyis mindig kitépkedem dogára a papírokat :D) meg tollakat fogunk venni. Úgyis tudom mi kell. Ami ilyen "extrább" cucc az a tornacipő, de nem akarok neki nagy feneket keríteni, mert max. heti két óránk lesz tesi. Számológép, vonalzó, körző rahedlivel van. Pár csinos ruhadarabot is sikerült vennem. :)
Eddig kemény 3 db tollat. A tankönyveken kívül csak tollakat fogok még venni. Nem szoktam füzeteket használni, a rendszerezett lapok sokkal könnyebbek (cipelés szempontjából) 10.be megyek (vendéglátós suli, de én a szakközép részébe járok)
15Ł
Idén érettségiztem, jövőre okj-s képzésre megyek. Még nem vettem semmit, megmaradnak a tavalyi cuccaim, illetve beszerzek egy nagy kézitáskát (nem hordok már jó ideje hátitáskát vagy oldaltáskát suliba), meg láttam egy jó nagy, pink lefűzőmappát, azt is beszerzem*.* Meg természetesen rahedli rózsaszín tollat, mert az fogyóeszköz nálam.
Nem várom cseppet sem, mert tartok tőle, ráadásul biztosan még azt se tudom, hogy indul-e az a képzés, amire jelentkeztem. Ha nem, akkor meg keresnem kell mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!