Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vettetek eddig tanévkezdésre?

Mit vettetek eddig tanévkezdésre?

Figyelt kérdés

Vagy majd mit terveztek vásárolni?

Hányadik osztályba mentek?

Várod a sulit (miért)?

2011. júl. 23. 17:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
9.es leszek, ráadásul koleszos, kéne egy rakat cucc, de még semmit nem vettem. :D
2011. júl. 23. 21:22
 22/35 anonim ***** válasza:
58%

Még semmit, szerintem még nagyon korai.

Majd augusztus utolsó hetében elmegyünk vásárolni, az elég lesz.

A végösszeg fogalmam sincs mennyi lesz. A tankönyvek úgy 20-25 ezer forint; táskát idén nem hiszem, hogy veszünk, mert kétévente szoktunk, és tavaly vettünk ; füzetek, tolltartó, ceruzák, egyéb kellékek nem tudom mennyibe kerülhetnek összesen, szerintem úgy 15-20 ezer forint körül ; ruhák meg fogalmam sincs, kimondottan iskolakezdésre nem veszünk szerintem max 1-2 dolgot, úgyis egész évben sokat vásárolgatok...

14/L, 8.-os leszek, és az osztálytársaim miatt várom a sulit [imádom őket], de a tanulás és koránkelés miatt meg nem várom.

2011. júl. 23. 21:26
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vettünk eddig még semmit,szerintem korai lenne.Füzeteket fogunk venni,borítókat,meg a tankönyveket.Esetleg új ceruzákat,tollakat.11.osztály,szakközépiskola.Nem várom annyira,de nem is lesz rossz,ha elkezdődik.Majd idővel megunom.xD

15/L"

Te 15 évesen leszel 11-edikes? Nem 17 évesen szoktak azok lenni?

2011. júl. 23. 21:33
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Majd kb aug 29.-én megyünk venni :D

Nem viszem túlzásba, veszünk pár füzetet, pár tollat, és ennyi.

Úgyis össze-vissza írok a füzetekbe

2011. júl. 23. 23:13
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Eddig semmit. :D

Sok mindent nem tervezek, nem szoktam megvenni minden marhaságot. Füzeteket, pár új ceruzát, tollat, vonalzót (mert tavaly eltörtem xD), borítókat, rajzlap, ilyesmik.

Fogalmam sincs, mennyit akarok/fogok költeni, nem számolom ki előre.

Várom a sulit, mert kíváncsi vagyok milyen lesz, viszont kicsit parázok is. :D

Amúgy 9.-be megyek. :)

2011. júl. 24. 01:10
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Még semmit sem vettünk, mi is általában aug. közepe-vége fele vesszük meg a cuccokat. táskát biztosan kell venni, már ki is néztem egy budmilt 10000 ft-ért. a taneszközök közül sok jó még, úgyhogy most feleannyit kell ezekre költeni. Pl. tavaly vettünk egy sima pink, kétrekeszes tolltartót, amire raktam két kitüzö, az egyik sajnos letört, ezért veszek majd egy csinos kitüzöt helyette, nem kell új tolltartót venni. És füzetek közül is szeretnék mintásakat venni, de ez most bele is fog férni a költségvetésbe. a tancuccokon kívül veszek mejd egy jegyzetfüzetet és egy naplót is, hogy tudjam rendszerezni a gondolataimat és végre elkezdhessek naplót írni. :) Szempember elött mi is veszünk pár ruhát, pl. most szükségem lesz egy zárt cipöre, pár felsöre, egy kardigánra és egy dzsekire. Most megyek gimibe, már várom, hogy kiderüljön, milyen lesz a gimis élet és az osztály, de azért örülök, hogy még van 1 hónap lazítani. ;) 15/L
2011. júl. 24. 03:02
 27/35 anonim ***** válasza:

12. - es leszek.

Kicsit még korai... a tankönyveket majd első héten kapom meg, a szünidő utolsó hetében pedig veszünk majd füzeteket (az olcsóbbik fajtából mert úgyis mindig kitépkedem dogára a papírokat :D) meg tollakat fogunk venni. Úgyis tudom mi kell. Ami ilyen "extrább" cucc az a tornacipő, de nem akarok neki nagy feneket keríteni, mert max. heti két óránk lesz tesi. Számológép, vonalzó, körző rahedlivel van. Pár csinos ruhadarabot is sikerült vennem. :)

2011. júl. 24. 12:17
 28/35 anonim ***** válasza:
70%

Eddig kemény 3 db tollat. A tankönyveken kívül csak tollakat fogok még venni. Nem szoktam füzeteket használni, a rendszerezett lapok sokkal könnyebbek (cipelés szempontjából) 10.be megyek (vendéglátós suli, de én a szakközép részébe járok)

15Ł

2011. júl. 24. 18:01
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Idén érettségiztem, jövőre okj-s képzésre megyek. Még nem vettem semmit, megmaradnak a tavalyi cuccaim, illetve beszerzek egy nagy kézitáskát (nem hordok már jó ideje hátitáskát vagy oldaltáskát suliba), meg láttam egy jó nagy, pink lefűzőmappát, azt is beszerzem*.* Meg természetesen rahedli rózsaszín tollat, mert az fogyóeszköz nálam.

Nem várom cseppet sem, mert tartok tőle, ráadásul biztosan még azt se tudom, hogy indul-e az a képzés, amire jelentkeztem. Ha nem, akkor meg keresnem kell mást.

2011. júl. 24. 18:47
 30/35 :) :) :) ***** válasza:
100%
Semmit..
2011. júl. 25. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!