Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vettetek eddig tanévkezdésre?

Mit vettetek eddig tanévkezdésre?

Figyelt kérdés

Vagy majd mit terveztek vásárolni?

Hányadik osztályba mentek?

Várod a sulit (miért)?

2011. júl. 23. 17:42
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
46%
*semmit
2011. júl. 23. 19:16
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:30

És általában 10.000 Ft-ot

2011. júl. 23. 19:17
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

semmit.:D ráér még.:D

Várom, 9.-es leszek,még szép,hogy várom.:D

14/L

2011. júl. 23. 19:32
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

11.-es leszek, szakközépiskolában. Nagyon várom már, most fogunk szakosodni, izgatott vagyok, kíváncsi vagyok, milyen lesz, megbánom-e később a döntésemet. Na meg, nálunk az osztályközösség is jó és hiába találkozunk, olyan nincs, hogy mindenki ráérjen ugyanakkor, legalábbis a nagyobbik banda (két részre szakadt az osztályunk).

Nem vettem semmit. Sulitáskát nem fogok venni, karácsonyra kaptam budmilt, azzal kihúzom érettségiig remélhetőleg.

Füzeteket, tankönyvborítót, tankönyvre címkét veszünk majd, írólaptartót, írólapot, átlátszó bugyit és hozzá lefűzőt, hogy rendszerezve el tudjam tenni a tételeimet, mert egyre több gyűlik, de egyenlőre mind egy lefűzőbe van. Valószínűleg egy normális tolltartót is veszek, 2-3 tollat és kész. Van még néhány tavalyról, az jó lesz. Ezeket mind augusztus második felében, akkor vannak leárazások.

Nem akarok sokat költeni a suli kezdésre, nekem tökéletesen megfelel a tescoba kapható A4-es spirál és nem spirál füzet, nem kell különbző mintás meg mittudomén milyen több száz forintért. Egyébként is szeretem az egyedi dolgokat, így ha van időm, kedvem csomagolópapírba szoktam néhány füzetet becsomagolni, ugyanilyennel úgy sem találkozok. Bár azt is fölösleges, mert nem a borítót nézem, hanem a lapokat, amikor jegyzetelek, tanulok.

Egyébként én is inkább ruhákat szeretek venni. Mostani suli kezdésre 2-3 farmer nadrágot, egy őszi kabátkát, néhány rövid és hosszúujjú pólót és 2 pulcsit szeretnék venni, meg majd 1 melltartót.

Egyébként viszonylag sokat költünk a tanévkezdésre tankönyvekkel együtt, no meg év elején is kell befizetni a suliba néhány dologra. Szóval az biztos, hogy összességében 20.000Ft alatt nem állunk meg, de ezek csak tankönyvek, füzetek, írószerek stb. tehát tényleg a sulikezdési dolgok, a ruhák nincsenek benne.

16/L

2011. júl. 23. 19:52
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Most megyek 9.-be, elég sok midnent kell venni. A tanszerek kb. 7000Ft-ba fognak kerülni, a többi ruházati dolog (tornaruha és -cipő, táska... stb ) az összesen 21000 Ft lesz.

Különben várom, de nem a tanulás miatt, csak az osztály jóhangulata miatt :D

2011. júl. 23. 20:15
 16/35 anonim ***** válasza:
57%
semmit :) és szerintem nem is fog kelleni semmi mert füzet van más meg nemkell
2011. júl. 23. 20:22
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi még semmit sem vettünk, általános dolgokat veszünk majd, de semmiből sem a "gagyi"-t, pont azért, hogy egész évben kitartson (pl. körző, tollak stb.), pedig elhihetitek, nem vagyunk milliomosok, anyukám egyedüli 80.000 Forintos fizetéséből (anya különben idegenforgalmi menedzser) + 15.000 Forint gyerektartásból élünk, de általában a legjobbakat vesszük meg pont azért, hogy több évig jók legyenek.

Én most fogok 8. osztályba menni, amit már nagyon várok. Imádok tanulni, új, számomra ismeretlen dolgokkal megismerkedni, szeretem az osztályomat, a tanáraimat, egyszóval mindent, ami az iskolával kapcsolatos. Illetve nem! A koránkelést egyátalán nem csípem! :D

14/L

2011. júl. 23. 20:34
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

20:34-es válaszoló vagyok

Nagyjából 40.000-50.000 Forintot szoktunk küldeni az új, őszi ruhákkal, és a tornaruhák beszerzésével együtt.

2011. júl. 23. 20:35
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

9.osztályba megyek:DD Várom is meg nem is xdd Eddig csak apróságokat vettünk (toll,ceruza,radír stb.) de majd pár hét múlva megvesszük a többi cuccot is (füzetek,borítok,könyvek satöbbi :D)

Anyámnak mindig égnek áll a haja a végösszegtől.. :/:D A mostaninál ha előre számolok akkor: Könyvek:24485 Ft Iskolatáska(mivel gimibe megyek új lesz :DD):kb. 15-20 ezer Ft sulicuccok:kb. 10000 Ft egyéb:sulipóló+matrózblúz:7400 Ft

Összesen:55-60 ezer Ft /persze ez csak megközelítő érték, ennél több szokott lenni/

2011. júl. 23. 20:37
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
30.000-40.000 Ft biztos lesz, de nem szoktam figyelni, nem várom kicsit se, csak azt várom, hogy végre 14 legyek.(Jövőre...) Egyébként 7-es leszek, jön 4 vagy több tantárgy...
2011. júl. 23. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!