Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet ez egy hobbi? Nem...

Lehet ez egy hobbi? Nem "beteges"?

Figyelt kérdés

Szóval, 16/L vagyok és a legfőbb hobbim az a színház. Imádom, mert ott tudok igazán kikapcsolni és jól érezni magam, valamint a kedvenc színészemmel is egész jó kapcsolatban vagyok már. Eddig havi 2-3× jártam el az ő előadásaira, beszélgetésekre stb., de azért mellette/helyette másra is mentem, ami érdekelt. (mmint színdarab) [egyébként szeptembertől már csak havi 1 lesz] És most megkaptam az egyik ismerősömtől, hogy függő vagyok, mert folyamatosan megyek és mindent megteszek érte. Én ezt erős túlzásnak tartom, hiszen saját pénzből fizetem (minden ünnepre pénzt kapok, nagyszüleimtől kapok zsebpénzt és így össze tudok spórolni annyit, hogy anya csak a vonatot állja, ha esetleg Pestre megyek fel) és más ugyanezt a pénzt ruhákra, cipőkre, a saját hobbijára költi. Csak én érzem úgy, hogy ez normális vagy tényleg beteges?

Meg azzal szekál, hogy csak erről szól az életem, tény, hogy vele szinte csak erről beszéltünk, mert a színház kapcsán ismertem meg, de emellett verseket írok, rajzolgatok, regényt is írok (vagyis belekezdtem), blogolok, grafikázni is szoktam, ha van erőm rávenni magam olvasok. Örülnék a sok válasznak és normális véleményeknek. :)

2011. júl. 18. 11:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Valahogy meg tudlak érteni, tényleg jó színész!!! Korábban már írtam véleményt, fejből nem tudom, mikor, de azt írtam, hogy egyáltalán nem beteges, sőt!!!
2011. júl. 18. 14:13
 12/18 anonim ***** válasza:
teljesen jó!!!
2011. júl. 18. 19:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A szórólapozást ma 2 barátnőmmel lerendeztük egy óra alatt, 200 szórólap volt, házakba is dobáltunk, meg utcán is adtunk és úgy tűnt egy-két embert még érdekel is, hát reménykedem. :)
2011. júl. 18. 19:59
 14/18 anonim ***** válasza:
én ismerlek téged. :DDDD
2011. júl. 19. 20:55
 15/18 A kérdező kommentje:

Hajajajjj, mi a keresztneved? :D

(óvatosabbnak kell lennem :P)

2011. júl. 19. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
:DDD hooooocy vagyok. :D
2011. júl. 19. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:

hasonlók a hobbiaink :) merre fele laksz?:)

16/L

2011. júl. 19. 22:09
 18/18 A kérdező kommentje:

ÚÚÚÚÚ Hoocyyyyyy :D Téged erre fele is látni? :D Király. XD

Utolsónak: Győri vagyok, és te? :)

2011. júl. 20. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!