Muszáj vagy kell adni a babáknak, gyerekeknek multivitamint, vagy cebiont? Ha kap gyümölcsöt, tejterméket, jó az étvágya, meg a kedve, nem beteges. Adjak igy is, vagy ne? 22 honapos
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 14:56
1/6 anonim válasza:
Nekem is jó étvágyúak, föleg a gyömölcsök, zöldségek terén, úgyhogy én nem adok nekik ilyeneket. MOndjuk ha látnám hogy kicsit kezd beteg lenni akkor igen. De így hogy makk egészségesek, szerintem nincs rá szükség
2/6 anonim válasza:
18 hónapos a kisfiam.Nem adok neki vitaminkészítményt csak ha beteg Cebion cseppeket.
3/6 anonim válasza:
Az én fiam 20 hónapos, nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt eszik, úgyhogy én nem adok neki. Talán majd kap valami c-vitamint, de ennyi.
5/6 anonim válasza:
Sajnos a zöldségekben, gyümölcsökben ma már csak töredéke van a vitaminoknak, mint régebben. A napi adaghoz több kilót (!) kellene megenni belőlük...
Én 6 hónapos kora óta komplex multivitamint adok, benne kb 200-500mg C-vitaminnal!
6/6 Noncsi0310 válasza:
De jó az utolsó hozzászólást olvasni!!!Én is hasonló adagokat adok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!