Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A barátnőm nagyon beteges....

A barátnőm nagyon beteges. Hogyan segíthetnék rajta?

Figyelt kérdés
Kitünő lesz félévkor. Sok tantárgyból csak ötöse van. De ő nem hiszi el magáról, hogy jó. Most hívott fel, és a hangja teljesen más volt. nevetve modnta, hogy vett be fájdalom csillapítót, és ivott rá pálinkát. Megkérdeztem tőle, hogy mért tette. Ő azt mondta, hogy máshogy nemtudja feloldani a szorongást, és hogy muszáj megnyugtatnia magát a szar teljesítménye miatt. Én kiakadtam.. majdnem elsírtam magam. Azt mondta, hoy azért hívott fel, mert nagyon jókedve van, és én vagyok a legjobbbarátnője. Nagyon megijedem.. próbáltam beszélni vele kedvesen aztán kiabáltam. letette a telefont. Hogy lehet ilyen magával? Mit akar még javítani a kitünő bizonyítványán?! Elmondjam a szüleinek, hogy mit tett? Féle, hoy örökre megutál, és akkor nem fogadja el a segítségem.
2011. jan. 15. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
81%

1. nagyon veszélyes ha a gyógyszert páleszel vette be.

2. Szólj a szüleinek ha nem vagy önző.

2011. jan. 15. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

MENJ ÁT HOZZÁ VAGY HÍVD ÁT MAGADHOZ!!

Ne hagyd ezt.

Súlyos következményei lehetnek annak amit csinál a stresszre meg nem épp ez a legjobb módszer.

Bízol a szüleidben??Mert akkor a szüleiddel kéne beszélni anyuddal vagy apuddal.

Jajj szegény..sajnálom..

majd írj,hogy mik a fejlemények.

És ne kiabálj vele,mert most rád tud támaszkodni és benned (még) bízik,beléd kapaszkodik most szóval te tudod kihúzni ebből a ratyi helyzetből.

2011. jan. 15. 16:22
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

Nagy valószínűséggel nem a jegyei miatt van önbizalomhiánya. Onnan tudom, hogy nekem is súlyos önbizalomhiányom van, a jegyeimmel pedig semmi gond nincs. Minden rendben van a családjában? Nincsenek viták, veszekedések? Nem történt vele valami súlyos mostanában?

Én amúgy a helyedben nem mondanám el a szüleinek. Nem lennék spicli, az undorító dolog. Inkább leülnék vele és megbeszélném a dolgokat. Az sokkal többet érne.

2011. jan. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!