A barátnőm szűz és a behatolás előtt mindig bepánikol. Van ötletek, hogyan segíthetnék neki?
23 éves srác vagyok és van egy 18 éves szűz barátnőm, már 9 hónapja járunk. Tudtam, hogy még várni akart a szüzesség elvesztésével, ezért nem is erőltettem a dolgot, majd egyik este mikor nálam aludt, teljesen bepörögtünk, s le akart feküdni velem, mikor már ott voltunk a behatolásnál, akkor bepánikolt és mondta, hogy várjunk még egy kicsit, el kezdtem még kényeztetni, s később újra próbálkoztunk, már megint ott voltam teljesen, s azt mondta, hogy nem megy. Nem erőltettem, azóta már többször is próbálkoztunk, de mindig bepánikolt, de nem is fájhatott neki, mert annyira nem voltam ott, szóval nem értem... Nem csak azért kérem a segítségeteket, mert nekem rossz szex nélkül, hanem mert tudom, hogy neki is rossz. Milliószor bocsánatot kér folyamatosan, mert nem jött össze a dolog, mondtam neki, hogy semmi baj, kibírom és próbáltam nyugtatni is és rájönni, hogy miért blokkol le, de nem tudtam kideríteni semmit, csak érzem, hogy lelkiismeret-furdalása van, néha a próbálkozások után 1-2 napig nem is akar jönni hozzám, utána kezd felengedni. Szóval, ha ti is voltatok ilyen helyzetben, vagy van ötletek, légyszi segítsetek!
A válaszokat előre is köszönöm!
Úr isten első kettő de hü-ly-ék vagytok-.-" Ha nálatok ez így megy akkor gratulálok hozzá...Aki meg megüt egy nőt az nem férfi csak egy sz-a-r alak...:)
Amúgy meg kérdező,szerintem is kérdezd meg a barátnődet,hogy mitől fél,miért pánikol be.Aztán meg légy türelmes,mondd neki,hogy ne féljen...Vigyázol rá,mindig éreztesd,hogy biztonságban érezheti magát ha veled van...:)Sok sikert:)
Már próbáltam vele beszélni erről, hogy miért is fél, de ő maga sem tudta megmondani. Azt mondta, hogy akarja, de mikor ott a lehetőség, akkor mindig megijed, azt mondja nem tudja miért.
Egyébként petting volt már, ott nincs is semmi gond...
Szerintem az lehet, hogy a barátnőd tudat alatt a terhességtől retteg (biztosan nagyon sokszor hallotta otthon, hogy annál nincs nagyobb baj és szégyen)...
Ha ezt a dolgot megnyugtatóan megoldjátok, akkor szerintem a barátnőd sem fog begörcsölni.
Az lenne a legjobb, ha a barátnőd tablettát íratna fel magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!