Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőm szűz és a behatolás...

A barátnőm szűz és a behatolás előtt mindig bepánikol. Van ötletek, hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok és van egy 18 éves szűz barátnőm, már 9 hónapja járunk. Tudtam, hogy még várni akart a szüzesség elvesztésével, ezért nem is erőltettem a dolgot, majd egyik este mikor nálam aludt, teljesen bepörögtünk, s le akart feküdni velem, mikor már ott voltunk a behatolásnál, akkor bepánikolt és mondta, hogy várjunk még egy kicsit, el kezdtem még kényeztetni, s később újra próbálkoztunk, már megint ott voltam teljesen, s azt mondta, hogy nem megy. Nem erőltettem, azóta már többször is próbálkoztunk, de mindig bepánikolt, de nem is fájhatott neki, mert annyira nem voltam ott, szóval nem értem... Nem csak azért kérem a segítségeteket, mert nekem rossz szex nélkül, hanem mert tudom, hogy neki is rossz. Milliószor bocsánatot kér folyamatosan, mert nem jött össze a dolog, mondtam neki, hogy semmi baj, kibírom és próbáltam nyugtatni is és rájönni, hogy miért blokkol le, de nem tudtam kideríteni semmit, csak érzem, hogy lelkiismeret-furdalása van, néha a próbálkozások után 1-2 napig nem is akar jönni hozzám, utána kezd felengedni. Szóval, ha ti is voltatok ilyen helyzetben, vagy van ötletek, légyszi segítsetek!

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. nov. 20. 17:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
57%
Nem viccből írom. Szerintem alkohol esetleg fű segíthet nem tudom mire vagytok nyitottak. De ezek beszoktak jönni. Persze azért ne csuszatok szét csak mértékkel egy kis gátlás oldásként. :)
2010. nov. 20. 17:28
 2/27 anonim válasza:
100%
hát figyelj, megkérdezted már a barátnődet, hogy szerinte miért van az, hogy bepánikol? Hátha az segít, hátha van valami, amitől fél vagy ilyesmi.
2010. nov. 20. 17:32
 3/27 anonim ***** válasza:
Valami extra környezet, ami eltereli a figyelmét.
2010. nov. 20. 17:33
 4/27 anonim válasza:
100%
Valószínűleg még nincs kész az aktusra... Én is így voltam vele, hogy nagyon akartam a páromat, de valamiért nem ment... Kívántam őt, de féltem. És olyankor nem megy. Mondjuk 9 hónap már sok. Velem ez két hónapig volt... Amikor négy hónaposak voltunk, akkor kezdtek elmélyülni a dolgok, akkor kezdtünk beszélgetni a szexről. Elkezdtünk megismerkedni egymás testével, meg én a sajátoméval is :D Aztán kb. két hónapig volt az, hogy féltem. Később rájöttem, hogy nagyon szeretem a páromat!!! És egyszer csak megtörtént. Szóval szerintem két lehetőség van. Vagy a fájdalomtól fél, vagy nem érzi úgy, hogy nagyon szerelmes lenne. Ha már kilenc hónapja vagytok együtt, akkor szerintem az első lesz. Az is lehet, hogy attól fél, hogy ügyetlen lesz. Próbáld megnyugtatni... Beszélgessetek sokat, mást nem tudok tanácsolni...
2010. nov. 20. 17:35
 5/27 anonim válasza:
100%

Úr isten első kettő de hü-ly-ék vagytok-.-" Ha nálatok ez így megy akkor gratulálok hozzá...Aki meg megüt egy nőt az nem férfi csak egy sz-a-r alak...:)

Amúgy meg kérdező,szerintem is kérdezd meg a barátnődet,hogy mitől fél,miért pánikol be.Aztán meg légy türelmes,mondd neki,hogy ne féljen...Vigyázol rá,mindig éreztesd,hogy biztonságban érezheti magát ha veled van...:)Sok sikert:)

2010. nov. 20. 17:37
 6/27 A kérdező kommentje:

Már próbáltam vele beszélni erről, hogy miért is fél, de ő maga sem tudta megmondani. Azt mondta, hogy akarja, de mikor ott a lehetőség, akkor mindig megijed, azt mondja nem tudja miért.

Egyébként petting volt már, ott nincs is semmi gond...

2010. nov. 20. 17:42
 7/27 anonim válasza:
100%

Szerintem az lehet, hogy a barátnőd tudat alatt a terhességtől retteg (biztosan nagyon sokszor hallotta otthon, hogy annál nincs nagyobb baj és szégyen)...

Ha ezt a dolgot megnyugtatóan megoldjátok, akkor szerintem a barátnőd sem fog begörcsölni.

Az lenne a legjobb, ha a barátnőd tablettát íratna fel magának.

2010. nov. 20. 17:43
 8/27 anonim ***** válasza:
És akkor még el lehet kezdeni találgatni, hogy gyermekkorában, vagy még korábban érte valami trauma, ami a jelen viselkedésére is kihat. Ha ő maga sem tudja a okot, akkor az tudatalatti, és normál körülmények között nagyon nehezen felderíthető sajnos.
2010. nov. 20. 17:45
 9/27 anonim ***** válasza:
az első egyáltalán nem írt hülyeséget. én is féltem, ezért megkértem a páromat, hogy igyunk kicsit előtte. figyelem! nem azt mondtam hogy basszunk be eszméletlenre, hanem hogy csiccsentsünk be egy kicsit. és bejött. utána a következő már kevésbé volt félelmetes józanon. (egyébként annyira keveset ittam hogy az aktus végére már semmi nem volt bennem, tényleg csak annyi kellett hogy feloldódjak.)
2010. nov. 20. 17:45
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Helyzet nálunk is ugyan ez csak én vagyok a lány.:D Az én barátom ilyen téren nagyon rendes szóval mindig próbál ellazítani miközbe épp készülne rá simogatja az arcomat és nyugtatgat.:) Ami lelkileg nagyon jólesik.:) Szerintem egyszerűen várj rá még ez nem azért van, mert nem szeret.:) Egyszerűen csak fél új a szitu és kész. Én még attól is beparázok, ha menztelenül fekszik rám a barátom nem kell ahoz csinálnia semmit, hogy elkezdjek parázni szóval tudom milyen az amikor semmit nem csinálsz és már látod rajta..:D Én ilyenkor még a lábammal is elkezdem szorítani vagy tolni magamtól. Ne eröltesd hagyd még egy kicsit a dolgot és ne hagyd, hoyg emiatt rosszul érezze magát, hogy nem tettétek még meg és ne érezze magát hibásnak miatta.:) Amúgy mi mindjárt egy évesek leszünk szóval a többiek befoghatják, akik azt gondolják,hogy 9hónap után gáz.:D Amúgy lehet rossz élmény miatt is.:S Kérdezz rá. Nekem amiatt csak én ezt nem tudom megbeszélni a barátommal, mert mindig ideges lesz, ha más fiúkkal kapcsolatos dolgot hozok fel.:(
2010. nov. 20. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!