A barátnőm szűz és a behatolás előtt mindig bepánikol. Van ötletek, hogyan segíthetnék neki?
23 éves srác vagyok és van egy 18 éves szűz barátnőm, már 9 hónapja járunk. Tudtam, hogy még várni akart a szüzesség elvesztésével, ezért nem is erőltettem a dolgot, majd egyik este mikor nálam aludt, teljesen bepörögtünk, s le akart feküdni velem, mikor már ott voltunk a behatolásnál, akkor bepánikolt és mondta, hogy várjunk még egy kicsit, el kezdtem még kényeztetni, s később újra próbálkoztunk, már megint ott voltam teljesen, s azt mondta, hogy nem megy. Nem erőltettem, azóta már többször is próbálkoztunk, de mindig bepánikolt, de nem is fájhatott neki, mert annyira nem voltam ott, szóval nem értem... Nem csak azért kérem a segítségeteket, mert nekem rossz szex nélkül, hanem mert tudom, hogy neki is rossz. Milliószor bocsánatot kér folyamatosan, mert nem jött össze a dolog, mondtam neki, hogy semmi baj, kibírom és próbáltam nyugtatni is és rájönni, hogy miért blokkol le, de nem tudtam kideríteni semmit, csak érzem, hogy lelkiismeret-furdalása van, néha a próbálkozások után 1-2 napig nem is akar jönni hozzám, utána kezd felengedni. Szóval, ha ti is voltatok ilyen helyzetben, vagy van ötletek, légyszi segítsetek!
A válaszokat előre is köszönöm!
szerintem ha megint oda értek,akkor mielőtt elkezdenétek,mondd meg neki,h nyugodtan szoljon,ha valami gond van. és mondd meg neki, ha fáj neki,vagy valami akkor szoljon.
általában nagyon sokan a fájdalomtól félnek.
amugy szerintem sem hülyeség az 1. valasz,de tenyleg nem ugy h elvesztitek jozan eszeteket,hanem csak azert h ellazuljatok
rem. segitettem :)
jaj,bocs ,nem figyeltem,h nem iszik a barátnőd...
(utolso valazsolo)
Szia!
Szerintem beszélgessetek,hogy mitől fél... Vagy pedig ami szerintem segíthet,hogy mondjuk megbeszélitek hétfőn,hogy szombaton megtörténik,és tudattsd benne hogy nem fog fájni,gyengéd leszel,és így tovább... majd amikor oda juttok,és be akarsz hatolni,akkor mondd neki,hogy most behatolok,de ne félj,óvatos leszek :) engem ez tuti megnyugtatna :)
Teremts olyan környezetet a szobádban, ami mindkettőtöknek nyugalmat, meghittséget ad. Ezt azért mert ha egy nő olyan környezetben van, ami számára megnyugtató, sokkal könnyebben ellazul, és feloldódnak a gátlásai. Nézzetek meg egy filmet, beszélgessetek, érezzétek jól magatokat. Legyen egy nap, amikor ráfigyelsz, és a lány tényleg érezheti h szereted és megbecsülöd, h neked nem fontos a szex. Ne erőltesd. Az senkinek sem jó. Nem feltétlenül kell megbeszélni előre h mi fog történni. Csak mikor este van, és mondjuk vége egy filmek, akkor gyengéden cirógasd az arcát, mondd h szereted, h nem számít neked az, h várnod kell. Mert ha tényleg szereted, akkor ez így is van. Ha mindent jól csinálsz, ő maga fogja úgy gondolni, h most történjen meg. De ne úgy csináljátok, h gyors, heves csókok, gyorsan le a ruha...stb.... hanem szép lassan, h tényleg ellazuljon a karjaidban. Ha sikerül de azt mondja fáj neki, akkor hagyd abba.
Remélem tudtam segíteni vmennyire. Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!