Lehet ez egy hobbi? Nem "beteges"?
Szóval, 16/L vagyok és a legfőbb hobbim az a színház. Imádom, mert ott tudok igazán kikapcsolni és jól érezni magam, valamint a kedvenc színészemmel is egész jó kapcsolatban vagyok már. Eddig havi 2-3× jártam el az ő előadásaira, beszélgetésekre stb., de azért mellette/helyette másra is mentem, ami érdekelt. (mmint színdarab) [egyébként szeptembertől már csak havi 1 lesz] És most megkaptam az egyik ismerősömtől, hogy függő vagyok, mert folyamatosan megyek és mindent megteszek érte. Én ezt erős túlzásnak tartom, hiszen saját pénzből fizetem (minden ünnepre pénzt kapok, nagyszüleimtől kapok zsebpénzt és így össze tudok spórolni annyit, hogy anya csak a vonatot állja, ha esetleg Pestre megyek fel) és más ugyanezt a pénzt ruhákra, cipőkre, a saját hobbijára költi. Csak én érzem úgy, hogy ez normális vagy tényleg beteges?
Meg azzal szekál, hogy csak erről szól az életem, tény, hogy vele szinte csak erről beszéltünk, mert a színház kapcsán ismertem meg, de emellett verseket írok, rajzolgatok, regényt is írok (vagyis belekezdtem), blogolok, grafikázni is szoktam, ha van erőm rávenni magam olvasok. Örülnék a sok válasznak és normális véleményeknek. :)
Hú, de örülnék, ha sok kamasznak lenne ilyen "problémája".
Szerintem, azért néznek le egyesek, mert követed a trendeket. De ne aggódj, sokkal jobbat csinálsz, mint egy átlagos tini! Csak így tovább!
*mert NEM követed a trendeket
bocs elírtam!
Kicsit rosszul írtam le. Ő arra mondta, hogy beteges, hogy sokszor megyek, főleg a kedvencemre és hogy ugye őt már "betegesen" szeretem, mert pl. az egyik messzi koncertjére is elmegyek, mert ő megkért és az egyik ismerősöm el tud vinni.
Vagy pl. szombaton lesz itt koncertje és van egy olyan érzésem, hogy kevesen lesznek, mert a fiatalok körében már nem ismert és ezért ingyen, maszekban kimegyek 1-2 barátnővel szórólapozni.
De szerintem teljesen normális, hisz ha valaki valamit élvez, azt minél többször át szeretné élni nem? A szórólapozás meg szerintem egy jó gesztus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!