Ez most vajon igaz lehet?
Az a helyzet,hogy van egy fiú,aki nagyon belémszeretett.És az ő családjuk nagyon nagyon gazdag..Én igazából nem nagyon ismerem ezt a fúit,mert annyi volt,hogy bejelölt facebookon..,és rámírt,mondjuk eléggé sokat beszélgettünk.Tudja hol lakok, utca,házszám,város stb..De ezt most nem szeretném részletezni miért.Szóval ő azt mondta nekem,hogy fog küldeni ajándékba egy Iphone 5-öt,mert szeretné,ha boldog lennék,mert nagyon jó teleon,biztos örülnék neki..már neki is van,sőt az egyik barátnőmet ismeri,és azt mondta,neki is küld egyet,de neki csak úgy,mert ismeri...
Ez most igaz lehet? 13/L..
Jaj elmondtam: Augusztusban kezdődik az iPhone 5 sorozatgyártása. A mobilarena szerint. Csak hülyéskedik veled. Nincs olyan hogy egy 200.000-be kerülő (vagy még többe mert nem tudják az iPhone 5 árát) telefont csak úgy a szülei engedélyével elküld.
Most olvasom: Szeptembertől kapható az iPhone 5.
Csak nem magyarországon. Előrendel a barátod vagy amerikában él?
ha nem fogadod el akkor én szívesen,
am kamu főleg 13 évesen honnan szerzi be iPhonet mert ÉN úgytudom van korhatár a telefon vásárlásnál
Iphone 5-ről volt szó,nem 4-ről,de most rájöttem hogy lehet IPad 5-öt mondott :dd..
Egyébként várok pár napot,és ha nem száll le rólam,tényleg szólok anyuéknak..
Meg akar venni téged mindenfélével.. ne engedd .. mondd el neki, hogy neked semmiféle ilyen nem kell ( hacsak nem a pénzéért szereted) az kell, hogy szeressen, és hogy bízzon benned... de ha nem fogja fel, akkor küldd el (:
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!