Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez most vajon igaz lehet?

Ez most vajon igaz lehet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy van egy fiú,aki nagyon belémszeretett.És az ő családjuk nagyon nagyon gazdag..Én igazából nem nagyon ismerem ezt a fúit,mert annyi volt,hogy bejelölt facebookon..,és rámírt,mondjuk eléggé sokat beszélgettünk.Tudja hol lakok, utca,házszám,város stb..De ezt most nem szeretném részletezni miért.Szóval ő azt mondta nekem,hogy fog küldeni ajándékba egy Iphone 5-öt,mert szeretné,ha boldog lennék,mert nagyon jó teleon,biztos örülnék neki..már neki is van,sőt az egyik barátnőmet ismeri,és azt mondta,neki is küld egyet,de neki csak úgy,mert ismeri...

Ez most igaz lehet? 13/L..

2011. júl. 17. 11:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%

Jaj elmondtam: Augusztusban kezdődik az iPhone 5 sorozatgyártása. A mobilarena szerint. Csak hülyéskedik veled. Nincs olyan hogy egy 200.000-be kerülő (vagy még többe mert nem tudják az iPhone 5 árát) telefont csak úgy a szülei engedélyével elküld.

Most olvasom: Szeptembertől kapható az iPhone 5.

Csak nem magyarországon. Előrendel a barátod vagy amerikában él?

2011. júl. 17. 15:09
 22/30 anonim ***** válasza:
így akarja elnyerni a tetszését. ha küldi, ne fogadd el (bármennyire is el akarnád) küldd vissza. ezzel zsarolni is tudna :\ nem ismered se őt, se hogy milyen ismeretségi köre van. ne menj bele a játékba mert veszélyes is lehet! gondolkozz! :)
2011. júl. 17. 15:22
 23/30 anonim ***** válasza:
Jó nagy hülye haverod van.
2011. júl. 17. 17:30
 24/30 anonim ***** válasza:

ha nem fogadod el akkor én szívesen,

am kamu főleg 13 évesen honnan szerzi be iPhonet mert ÉN úgytudom van korhatár a telefon vásárlásnál

2011. júl. 17. 21:00
 25/30 A kérdező kommentje:
Ma beszélt egy barátnőmmel akit ismer..a barátnőm mondta neki hogy szálljon le rólam (mert utána még ezerszer megkérdezte,hogy járunk,le nem szállt volna rólam,meg felhozta állandóan az iphone témát..) előtte tetszet neki ez a barátnőm is és ő irta neki,hogy ő is meg én is..erre a fiú aztmondta neki,hogy engem megtart-.-..Itt mostmár elegem lett,mert eddig türelmes voltam vele,de mostmár csúnyábban is elmondtam neki,hogy nem szeretnék járni vele,és nem kell az iphoneja,engem ne próbáljon megvásárplni..meg miaz,hogy engem megtart?eléggé szánalmas volt..erre meg jön azzal a fiú,hogy ide fog költözni a városunkba egy két hónap múlva.Mondtam neki,hogy már azt se tudja mit hazudjon..a barátnőm pedig elszólta magát,hogy örüljön a fiú,hogy nem a bátyámat kértem meg,hogy mostmár mondja meg neki,hogy tényleg hagyjon békén(ezt csak azért mondta,mert a bátyám ki nem állhatja ha bárki igy viselkedik velem,nagyon vigyáz rám néha túlságosan is :]..),de nem azért mert bántotta volna..Aztán meg jön azzal a fiú,hogy majd az ő unokatestvére aki 207 cm.megveri a bátyámat..Most meg 45 perc múlva jön bocsánatot kérni..töröltem facebookról,tiltottam msn-ről,de ahogy látom még egy jódarabig ne lesz nyugtom tőle :SS kicsit bonyolultan irtam le,de máshogy nemtudom..=/
2011. júl. 17. 22:13
 26/30 anonim ***** válasza:
Szüleinek vagy valakinek szóljál hogy zaklat. Anyukádnak vagy apukádnak szólj először mert zaklat téged.
2011. júl. 17. 23:02
 27/30 anonim ***** válasza:
Iphone 4-t már lehet venni :"D de mind1 nem szeptemberben lehet venni...LOL
2011. júl. 18. 13:30
 28/30 A kérdező kommentje:

Iphone 5-ről volt szó,nem 4-ről,de most rájöttem hogy lehet IPad 5-öt mondott :dd..

Egyébként várok pár napot,és ha nem száll le rólam,tényleg szólok anyuéknak..

2011. júl. 18. 16:06
 29/30 anonim ***** válasza:
khm....én úgy tudom h most még csak az ipad 2 az új.....szóval 5 tuti nem lehet am szólnod kéne vkinek h zaklat
2011. júl. 18. 17:06
 30/30 anonim válasza:

Meg akar venni téged mindenfélével.. ne engedd .. mondd el neki, hogy neked semmiféle ilyen nem kell ( hacsak nem a pénzéért szereted) az kell, hogy szeressen, és hogy bízzon benned... de ha nem fogja fel, akkor küldd el (:

13/L

2011. júl. 19. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!