Az a helyzet,hogy van egy fiú,aki nagyon belémszeretett.És az ő családjuk nagyon nagyon gazdag..Én igazából nem nagyon ismerem ezt a fúit,mert annyi volt,hogy bejelölt facebookon..,és rámírt,mondjuk eléggé sokat beszélgettünk.Tudja hol lakok, utca,házszám,város stb..De ezt most nem szeretném részletezni miért.Szóval ő azt mondta nekem,hogy fog küldeni ajándékba egy Iphone 5-öt,mert szeretné,ha boldog lennék,mert nagyon jó teleon,biztos örülnék neki..már neki is van,sőt az egyik barátnőmet ismeri,és azt mondta,neki is küld egyet,de neki csak úgy,mert ismeri...
Nem lehet, hogy csak ugrat vagy teszteli mennyire vagy pénz éhes, elfogadod e? Ha fiatal és gazdag a családja nem hiszem, hogy a szülei adnak neki annyi pénzt, hogy csak úgy szórja az ilyen típusú ajándékokat egy ismeretlennek, hisz igazán nem ismeritek egymást. Ha viszont felnőtt 18 felett akkor lehet szexet akar. Légy óvatos. Ha tényleg gyerek és kő gazdag könnyen lehet, hogy vagy szórakozik vagy meg akarja tudni mennyire ugrasz a pénzre, mert az ilyenek nem nagyon tudják másként meg hogy valaki tényleg érte rajong avagy a pénze vonzza? Ha viszont felnőtt akkor nagyon légy óvatos!!!! Én a helyedben ha még ennyire nem ismerem nem fogadnék el ilyen drága ajándékot, bármennyire is hívogató, nem túl becsületes dolog, ha esetleg tetszik a fiú, ezzel el is szúrhatod, lehet ha előbb visszautasítod az ajándékot és megpróbálod őt jobban megismerni és tényleg tetszik neked, mint ember is esetleg később el fogadhatsz ilyesmit, ha már jártok. De ez csak az én véleményem, egyébként 35 éves tapasztalt nő vagyok, óvatossan ifjú hölgy, használd az eszed és akkor nem ér baj, csalódás;)
2011. júl. 17. 12:06
12/30 A kérdező kommentje:
Nem szeretném nyilvánossá tenni az MSNjét,nem lenne valami szép dolog.Egyébként 13 éves,én nem kértem tőle,hogy küldjön nekem egy Iphone5-öt (ha van a boltokban ha nincs,mondom hogy nem nagyon szoktam az ilyeneket követni..),mondtam is neki,hogy nem kell elküldenie,de ő mondta,hogy biztos nagyon örülnék neki és elfogja küldeni..Ő nekem nem tetszik,mondtam hogy legyünk inkább barátok..
2011. júl. 17. 12:19
13/30 anonim válasza:
Ha gazdag lennék se engedném a gyerekemnek. valószínű anyuci-apuci venné meg. ennyi idősen meg még inkább játszon a kisautóival. majd ha megkeresi a rávalót 17-18 évesen, úgy szórja, ahogy akarja.
2011. júl. 17. 12:35
14/30 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor nagyon magányos lehet, és azt hiszi így szert tehet barátokra (nem tudja, hogyan kell barátkozni). Mond meg neki, hogy szívesen leszel a barátja enélkül is.
2011. júl. 17. 12:59
15/30 anonim válasza:
Nem olvastam az eddigi válaszokat,de vigyázz,mert lehet,hogy lopott az árú..el ne fogadj semmilyen csecsebecsét,mert ami túl szép,hogy igaz legyen,az nem is az..
15/L
2011. júl. 17. 13:01
16/30 anonim válasza:
Hát az én lányom 15 éves lovagja is olyan gazdag volt hogy csak na.A szájával.Minden volt neki,csak senki sose látta.Aztán bevallotta,hogy igy csajozik:)hátha jobban mennek rá a csajszik.A lányomnak mondjuk nem igért csak egy kis értékű valamit,de sose kapta meg(nem is baj)De kérkedni azt tudott...
2011. júl. 17. 13:37
17/30 anonim válasza:
Lehetetlen mivel iPhone 5 nem létezik. Csak szeptemberben akarják bemutatni az applesok.
2011. júl. 17. 14:12
18/30 anonim válasza:
Ha tényleg küld és nem kell neked akkor fogadd el és passzol át nekem feltéve ha ez nem egy óriási kamu (ami pedig nagy valószínűséggel kamu is)
2011. júl. 17. 14:18
19/30 A kérdező kommentje:
Ha tényleg küldd, nemtudok mást csiálni,megtartom. x33.Azt mondta szeptemberben feladja.Próbáltam lebeszélni de így sem.Hiába beszélek neki hogy nekem nem kell..Majd meglátjuk mi lesz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!