Ez most vajon igaz lehet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy van egy fiú,aki nagyon belémszeretett.És az ő családjuk nagyon nagyon gazdag..Én igazából nem nagyon ismerem ezt a fúit,mert annyi volt,hogy bejelölt facebookon..,és rámírt,mondjuk eléggé sokat beszélgettünk.Tudja hol lakok, utca,házszám,város stb..De ezt most nem szeretném részletezni miért.Szóval ő azt mondta nekem,hogy fog küldeni ajándékba egy Iphone 5-öt,mert szeretné,ha boldog lennék,mert nagyon jó teleon,biztos örülnék neki..már neki is van,sőt az egyik barátnőmet ismeri,és azt mondta,neki is küld egyet,de neki csak úgy,mert ismeri...
Ez most igaz lehet? 13/L..
2011. júl. 17. 11:32
1/30 A kérdező kommentje:
Bocsi,ha rossz kategóriába tettem x3..
2011. júl. 17. 11:32
3/30 anonim válasza:
Igaz lehet! Sőt lehet kettőt küld Neked!!
4/30 A kérdező kommentje:
Mondjuk majd úgy is kiderül :3.
2011. júl. 17. 11:42
5/30 anonim válasza:
Milliomosok vagy ők nyerték a lottót hogy csak úgy küldözgetnek iPhone-t? 100% szerintem hogy ez a kérdés vagy kamu márcsak azért mert iPhone5 nincs és nem is lesz, helyette iPhone4S néven adják ki az újat. Ráadásul olyan gazdagok hogy csak így osztják az iPhone-kat? na ez az amit nem hiszem. Főleg hogy még csak 13 év körüli lehet (gondolom én) és nem hiszem hogy csak úgy dobálják ki az iPhonokat. De ha igaz. Szólj már neki hogy vegyen fel MSN-en nekem is kell egy iPhone. Vagy egy Samsung Smart TV is. De jóhet még egy Galaxy S2 az iPhone helyett mivel az olcsóbb is.
6/30 anonim válasza:
*Nem a kérdés kamu (bár lehet hogy az is) hanem a fiú ajánlata.
7/30 A kérdező kommentje:
A kérdés nem kamu.Egyébként én nem nagyon ismerem a telefon márkákat ezt bevallom :D. Azt nem tudom,mért és honnan ilyen gazdagok..
2011. júl. 17. 11:47
8/30 anonim válasza:
Ja és még az iPhone 4S (vagy 5 akinek úgy tetszik) azt is csak szeptember környékén mutatják be.
10/30 anonim válasza:
Sztem ez a fiú csak ugrat. Nem szerelmes, nem is akar semmit küldeni, csak ökörködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!