Ez mindenkinél így volt vajon, vagy csak nálunk szokás ez?
15 éves lány vagyok,9.-es.Semmi különös nincs rajtam,átlagos vagyok.A külsőm sem változott,a szokásaim sem.Bekerültem tavaly szeptemberbe a középsuliba és az a környezet(falu),ahol eddig éltem szinte figyelembe se vesz.Nem is nagyon érdekel ez,hogy nem köszönnek vissza a nénikék és a bácsikák.De az,amikor már a buszmegállóban 10 méter távolságról bambul 2 anyuka meg 2 lány,akkor azért az már furcsa.Köszönnek normálisan,előbb mindig én köszönök.De azért ez sosem volt így,hogy ennyire megbámultak,ahogy ma is.Nem tudom mire vélni a dolgokat.
Másnál is volt már ilyen?Még csak rossz pletykák sem terjedhetnek rólam,mert semmi olyat nem csinálok..
Valószínűleg csak bambultak, vagy volt rajtad vmi furcsa.
Pl. elfelejtetted lemosni a fogkrémet, etc.
Mindenkivel megesik, hogy úgy érzik, nézik őt. Buszon, metrón, villamoson, utcán, bevásárlóközpontokban..
Tök normális
nekem rosszabb :D
bemegyek egy boltba az eladó(k) csak engem néznek. mint ha lopni akarnék.-.- pedig megvan mindenem miért lopnék?! idegesítő az tuti..
Hát a faluban azért néznek úgy rád mint egy baltásra mert gondolom a költözésedkor rosz pletykák özönlöttek, vagy csak cigánynak néztek :)
ÉS am ha nagyon bámulnak és már nagyon idegesít menj oda és kérdezd meg hogy mi a szitu, mit veszthetsz vele? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!