Vajon tènyleg igaz lehet?
Figyelt kérdés
Azt mondtàk nekem 2-en hogy az egyi èvfolyam tàrsam szerelmes belém meg mindig ròlam beszèl. Előző héten a kèt osztàly eggyütt volt és ott mindig engem piszkàlt meg mossolygott ràm. Most meg a suliba ràmnèz és ennyi. De miutàn megtudtam hogy szerelmes belèm azóta ènis szoktam nèni öt hogy tènyleg szokott e engem nèzni és elèg sokszor ràm nèz. Amùgy vicces kedves. Me amikor rossz kedvem volt akor pont melette ültem(úgy osztottak csoportot) làtta ajtam hogy rossz a kedvem és tudta is hoy mi volt az bajom ès megvigasztalt. Èn nem vagyok belé sztem szerelmes vagy nem tudom mert amikor meglátom hogy felém jőn akkor gyorsan doboga szivem. Igaz lehet hogy szerelmes belém? 12/L ő 14/F2011. okt. 2. 13:30
1/8 anonim válasza:
Nem tudom,ha bálmulod akkor jó,hogy néha rád néz ha engem is bámul valaki én is ránézek az illetőre,hogy minek bámul.mosolyogni is mindenkire mosolygok és aki vevő rá azt szoktam néha piszkálni,de ezt mind haverságból,ha valaki tetszik azt nem így szoktam vele közölni:)
Bár mindenki más...
2/8 A kérdező kommentje:
Èn csak azután néztem mióta mondták nekem hogy nèzni szokott :-)
2011. okt. 2. 14:23
5/8 A kérdező kommentje:
-.-"
2011. okt. 3. 16:19
6/8 Szanka válasza:
Ú ez a terheses válasz komoly volt xD
Amúgy meg tényleg, próbálj meg beszélgetni vele, közeledni hozzá. Ezzel veszíteni nem fogsz semmit! Különben is kicsik vagytok még egy komoly kapcsihoz, ez még csak fellángolás :)
De ha tetszik neked akkor sztem közeledj hozzá!
Sok sikert! és majd írj hogy mizzu :D
7/8 anonim válasza:
Évfolyam társad és te 12 éves vagy ő meg 14?
8/8 A kérdező kommentje:
Megbukott
2011. okt. 5. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!