Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak nekik? Nem szeretn...

Mit mondjak nekik? Nem szeretném megmondani, hogy miért, de hazudni sem szeretnék.

Figyelt kérdés
Nyáron, amikor menstruálok, a barátnőim, osztálytársaim hívnak a strandra. Én olyan intim dolognak tartom, hogy csak a legközelebbi családtagjaimnak (Anyukám és a Nagymamáim) mondtam el, és ide is csak azért mertem kiírni, mert ez egy anonim oldal. A barátnőim közül pedig senki sem tudja, pedig biztos vagyok benne, hogy már ők is menstruálnak, bár nem osztjuk meg ezt egymással. Ha hívnak a strandra fürdeni, de én nem tudok (és nem is szeretnék) ilyenkor lemenni, akkor mit mondjak egy héten keresztül, hogy miért?
2011. júl. 15. 13:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy sajnos nem alkalmas női dolgok miatt. Így mégse a képükbe vágom, hogy menstruálok, de azért megértik.

A szüleiknek meg miért mondanák el? Azok meg mások szüleinek?! És mit tudna meg az egész osztály, hogy egy 14 éves lány menstruál, ahogy az teljesen természetes? Hidd el, a szülőket ez egyáltalán nem izgatja. :)

2011. júl. 17. 02:15
 22/22 anonim válasza:

vagy mondhatod, h piros betűs napok....én is z

utálom azt mondani, h menstruálok,annyira hülye szó, vagy mondhatod azt is h "beteg" vagy.

2011. júl. 19. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!