Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Nem tudom megmondani neki!

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, előre szólok.

Tehát a szüleim elváltak 2 éve. Anyukámmal lakok, mert apámnak nem volt akkor háza.

Azért váltak el, mert apa ivott, játékgépezett, kocsmázott.Megértem anyát én is ezt tettem volna.

Eleinte találkoztam apával 2 hetente, de aztán egyre kevésbé. Havi 20 ezer forint lenne a gyerektartás. Eleinte ezt is fizette, de már egy éve nem.

Szeretem, csak zavar, hogy mindig azt mondja felhív aztán mégsem. Akkor látom amikor valami "buli" van( falunap, szüreti felvonulás stb.). Akkor szokott adni pénzt.

Nem is az, hogy én csak pénzt szeretnék tőle, mert nem, csak nem érdekli, hogy mi van velem. én hívtam már sokszor, és van mikor fel sem veszi.

Karácsonyra sem kaptam semmit, a szülinapomat is elfelejtette. Nem kell ajándék csak annyi, hogy: Boldog szülinapot, karácsonyt. Nem várnám el az ajándékot/pénzt, de akkor ne mondogassa 2 hónapig, hogy majd elvisz vásárolni, megkapom az ajándékot később. Ha nem mondogatná, nem kellene.

Anyáék szerint kérjek tőle pénzt ( anyukámat kirúgják márciusban, csak a bátyám keres), de nekem annyira nem jó odamenni hozzá, egy hónap távollét után, hogy: "apa adsz pénzt?". Nem merek, szeretnék kérni tőle. Valahogy nem tudom, miért de ez olyan furcsa nekem.

Tudom, hogy most jól keres, van háza stb. de mégsem segít nekünk. elég lenne havi 5000 Forint, csak lovaglásra.

Mit tegyek? Olyan rossz, hogy nem látom, de nem visz rá lélek, hogy hívjam, annyiszor kerestem már, de ő egyszer sem.

Nem lenne baj, ha nem ígérgetne: Felhívlak, elmegyünk nyaralni, kapsz ezt-azt. Minek mondja ha nem teszi meg?

Elég lenne ha hetente felhívna megkérdezni, mi van velem. De nem. Két hónapja beszéltem vele, azóta semmi.

Szerintetek mit csináljak?

Nagyon rossz!

13/L

2011. febr. 2. 19:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja és már nem is szoktam hívni. Régebben hívtam, de most már nem hiányzik annyira.
2011. febr. 2. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem (én ezt tenném),hogy leültetem.és elmondom neki,hogy fáj,hogy a szülinapom is elfelejtette.és higgye el nem a pénze kell,hanem ő. csak 2 mondat ,és elgondolkodik. énis egyszer megcsináltam anyummmal,azóta más.;)

sok sikert.

2011. febr. 2. 19:49
 3/11 A kérdező kommentje:

Szia, köszi csak pont ez a baj.

Nem olyan bensőséges, mély a kapcsolatunk ezért is nehéz vele azt megbeszélnem!

Nem is akarom elszomorítani, hogy nem törődik velem, de ez az igazság. Köszi, nem tudom mit csináljak

2011. febr. 2. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez nehéz dolog.

Valószinűleg azért igérget, mert igy ideig-óráig csökkenti vele a lelkiismeret furdalását.

Saját magát is picit becsapja, hiszen ő is tisztában van vele, hogy nem foglalkozik veled annyit, amennyit kellene, ezért önmagát is azzal nyugtatgatja, hogy igér valamit, amit majd "betarthat" és akkor jobb lesz.

Szerintem a legcélravezetőbb megoldás az lenne, ha egyszer tényleg leülnél vele komolyan beszélni ezekről a dolgokról.

Mondd el neki azokat a dolgokat, amiket itt leirtál.

Sok sikert hozzá!

L/23

2011. febr. 3. 02:21
 5/11 A kérdező kommentje:

köszi!

Én valójában nem nagyon érzem rajta, hogy lelkiismeret furdalása lenne. Nem hív, amikor az utcán látom én megyek oda hozzá. Köszi, majd megpróbálom!

2011. febr. 3. 07:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, én megpróbálnám megbeszélni vele ezt a problémát. Felhívnám, felveszi, mondanám neki, hogy baj van, had beszéljünk, átmész és mondod neki, hogy nagyon szereted és hiányzik. És legfőképpen az hiányzik, hogy nem beszéltek, hogy nincs veled és úgy érzed, nem érdekli, mi van veled, ami bizonyítja azt is, hogy elfelejti a születésnapodat. És jól esne, ha foglalkozna veled. Vagy írj neki levelet.

Szia Apa!

Ne haragudj, hogy nem szóban mondom el, de nem merem. Félek. Az a baj, hogy amióta elváltatok anyától, úgy érzem, nem csak tőle távolodsz, hanem tőlem is. Nekem nagyon hiányzol és szeretnék többet lenni veled, mégis úgy érzem, ez nem kölcsönös. Mintha nem is érdekelne, hogy mi van velem, mintha el akarnál felejteni, mert nem emlékszel arra, mikor volt a születésnapom és ez nagyon rosszul esik. Mérges vagy rám? Csináltam valami rosszat?

2011. febr. 3. 10:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi, még meggondolom!

Talán én is hibás vagyok, mert szeretem, de tudnék élni nélküle. Szóval, ha távol élne, akkor sem annyira nagyon hiányozna! Átgondolom, és próbálkozok!

2011. febr. 3. 13:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Drága Kérdező!

Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehét helyzetben vagy.

Szerintem hívd fel apukádat és kérd meg, hogy menjen el veled a lovagló edzésre. Mondd meg neki, hogy régen voltatok együtt 1 teljes napot, és most szeretnél vele találkozni, beszélgetni. És tedd hozzá, hogy Nemleges választ nem fogadsz:) Biztos meglátja, hogy milyen ügyesen lovagolsz és élvezed a sportot:) Talán ki is fizeti az edzést. És közelebb is kerülnétek egymáshoz érzelnileg:)hetente kéthetente vagy havonta mész lovagolni??? Mert lehetne az a nap az apa-lánya nap:)

Sok sikert!

11/L

Ági

2011. febr. 3. 16:20
 9/11 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi,hogy válaszoltál!

Hetente fogok járni lovagolni, tavasztól. Nincsen kocsija úgyhogy nem tudom, hogy oldanánk meg!

Beszélek vele, nagyon köszi Neked!

2011. febr. 3. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:

tegnap 16:20 vagyok.

Jajj, hát tavasszal már lehet biciklizni is, ha nincs túl messze és a kobak meg a többi cuccod ott van a farmon. De ha messzebb van akkor ott a busz, vonat.

Sok sikert! Remélem újra jó kapcsolatbam leszel az apukáddal:) Szép életet.

Ági

2011. febr. 4. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!